Promoţie Netbet: premii de 20.000 RON pentru Copa America Centenario

În acestă perioadă are loc în SUA ediţia cu numărul 100 a celei mai importante competiţii la nivel de echipe naţionale din America de Sud. Fiind o ediţie jubiliară organizatorii au decis s-o mute în State.

promotie-netbet-copa-america-2016.JPG

Crezi că eşti un parior bun? Crezi că poţi plasa cât mai multe bilete plasate pe meciuri de la Copa America? Atunci dă click aici şi acceptă provocarea Netbet. Casa de pariuri pune la bătaie premii în valoare totală de 20.000 RON pe durata Copei America. Nu trebuie să faci decât ceea ce ştii cel mai bine: să câştigi la pariuri.

Primii zece jucători cu cel maimare punctaj vor primi o parte din cei 200.00 RON puşi în joc. Dacă vrei să intri în competiţie este nevoie să intri pe site-ul casei de pariuri, apoi pe pagina acestei promoţii "Câștigă o parte din pot-ul de 20.000 RON!" şi acolo să accesezi butonul "Înscriere". Dacă ai plasat deja pariuri pe meciuri de la Copa America şi nu te-ai înscris nu-i nici o problemă. O poţi face până luni, 27 iunie 2016.

La promoţia Netbet participă doar pariurile simple (un singur meci pe bilet) plasate pe meciuri de la Copa America. Punctajul este calculat pe baza diferenţei dintre câştig şi miză. Un pariu jucat cu 200 RON pe o cotă de 3 îţi va aduce 200x3-200=400 de puncte dacă va fi câştigat. Şi pariurile pierdute contează, deoarece pentru un astfel de pariu vei primi 5 puncte.

Cei 20.000 RON acordaţi ca premii vor fi sub formă de bani bonus. Adică va trebui făcut un rulaj de 6 ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 7 zile de la creditare.

Ce mai aştepţi? Dă click aici, deschide cont la Netbet şi intră în cursa pentru cei 20.000 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi