Promoție NetBet: Pariu gratuit de 50 RON pentru turul sferturilor de finală din Europa League

Joi 13 aprilie 2017 avem programate sferturile de finală din Liga Europa iar casa de pariuri pe net NetBet vine cu o promoție foarte tentantă de pe urma căreia poți profita indiferent dacă ești adeptul pariurilor pre-meci sau a celor live. Mai exact vei priimi un pariu gratuit de 50 RON dacă urmezi pași prezentaţi de mine:

  1. Accesează contul tău Netbet. În cazul în care nu ai cont înregistrează-te acum!
  2. Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  3. Pariază pre-meci sau live (orice opțiune) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din sferturile Ligii Europa (manşa tur). Fiecare pariu trebuie să fie single și să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil pentru această promoție.
    Intră pe pagina ponturi Europa League pentru a vedea ce pronosticuri propun tipsterii noştri pentru cele 4 meciuri programate astăzi.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus până cel târziu sâmbătă seara vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta este valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie folosit integral pe un singur bilet de cotă 2.00+ (dacă sunt mai multe pronosticuri pe bilet fiecare trebuie să respecte cerinţa de cotă minimă. În urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza.

Pariază pe Liga Europa la Netbet și încasează un FREEBET de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi