Promoție NetBet: Pariu gratuit de 50 RON pentru meciurile din preliminariile sud-americane

În această noapte avem o nouă etapă din preliminariile pentru Cupa Mondială de fotbal în zona sud-americană iar casa de pariuri online NetBet vine cu o promoție foarte tentantă de pe urma căreia poți profita indiferent dacă ești adeptul pariurilor pre-meci sau al celor live. Mai exact vei priimi un pariu gratuit de 50 RON dacă urmezi următorii pași:

  1. Accesează contul tău Netbet. În cazul în care nu ai cont înregistrează-te acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”50 RON FREEBET - America de Sud” și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  3. Pariază pre-meci sau live (orice opțiune) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din preliminariile Cupei Mondiale, zona America de Sud (23/03 - 24/03). Fiecare pariu trebuie să fie single și să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil pentru această promoție.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus în maxim 48 de ore de la terminarea ultimului meci vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta este valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie folosit integral pe un singur pariu de cotă 2.00+. în urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza.

Pariază pe meciurile din America de Sud la Netbet și încasează un FREEBET de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi