Promoție NetBet: Pariu gratuit de 50 RON pentru etapa a treia din play-off/out România Liga 1

În următoarele zile avem programate meciurile etapei cu numărul 3 din pla-off-ul şi play-out-ul Ligii 1 din România iar agenţia de pariuri online NetBet vine cu o promoție foarte tentantă de pe urma căreia poți profita indiferent dacă ești adeptul pariurilor pre-meci sau a celor live. Mai exact vei priimi un pariu gratuit de 50 RON dacă urmezi următorii pași:

  1. Accesează contul tău Netbet. În cazul în care nu ai cont înregistrează-te acum!
  2. Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  3. Pariază pre-meci sau live (orice opțiune) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din etapa a treia din play-off/out (31/03 - 03/04). Fiecare pariu trebuie să fie single și să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil pentru această promoție.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus în maxim 48 de ore de la încheierea etapei din România Liga 1 vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta este valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie folosit integral pe un singur pariu de cotă 2.00+. în urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, atunci accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Pariază pe Liga 1 la Netbet și încasează un FREEBET de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi