Promoție NetBet: Pariu gratuit de 50 RON pentru etapa a 24-a din România Liga 1

În următoarele zile avem programate meciurile etapei cu numărul 24 din Liga 1 România iar agenţia de pariuri online NetBet vine cu o promoție foarte tentantă de pe urma căreia poți profita indiferent dacă ești adeptul pariurilor pre-meci sau a celor live. Mai exact vei priimi un pariu gratuit de 50 RON dacă urmezi următorii pași:

  1. Accesează contul tău Netbet. În cazul în care nu ai cont înregistrează-te acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”Liga 1 - 50 RON FREEBET GARANTAT” și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  3. Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din Etapa 24 (17/02 - 20/02). Fiecare pariu trebuie să fie single și să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil pentru această promoție.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus în maxim 48 de ore de la încheierea etapei a 24-a din România Liga 1 vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta este valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie folosit integral pe un singur pariu de cotă 2.00+. în urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, atunci accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Pariază pe Liga 1 la Netbet și încasează un FREEBET de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi