Promoție Netbet: Pariu gratuit de 100RON pentru Roma Open

Între 13 și 21 mai 2017 are loc Openul de la Roma, cel mai important turneu de tenis a săptămânii următoare. Multe nume importante din circuit și-au anunțat prezența, iar cu această ocazie Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție foarte atractivă prin care poți primi un freebet de 100RON! 

PARIAZĂ ACUM PE OPEN-UL DE LA ROMA ȘI ÎNCASEAZĂ 100RON FREEBET!


ÎN CE CONSTĂ PROMOȚIA?

Plasează 5 pariuri single pre-meci sau live de cotă 1.60+ pe o miză de minim 50RON fiecare pe meciuri distincte de la Roma Open (13.05 - 17.05), și indiferent de rezultatul pariurilor plasate vei fi răsplătit cu un FREEBET de 100RON pe care îl poți utiliza pe orice confruntare dorești începând cu faza sferturilor de finală. Deci toate cele 5 pariuri ale tale trebuie plasate pe meciuri care au loc cel târziu în optimi. 


CUM PARTICIP?

  1. Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  2. Accesează ACEASTĂ PAGINĂ și apasă butonul Înscriere.
  3. Pariază 5 pariuri eligibile așa cum am explicat mai sus.

Pariul gratuit va trebui plasat pe un bilet simplu cu cota minimă 2.00 sau pe un bilet combinat care să conţină doar evenimente cu cota minimă 2 din oferta de pariere NetBet pentru fazele finale (sferturi - finală) de la Roma Open. Dacă pariul este unul câștigător vei primi în cont doar profitul, nu și miza. Suma obținută nu este supusă vreunei alte condiții de rulaj, deci poate fi retrasă oricând. 

PARIAZĂ ACUM PE OPEN-UL DE LA ROMA ȘI ÎNCASEAZĂ 100RON FREEBET!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!