Promoție Netbet: pariu fără risc pe total goluri la Bayern München vs Atletico Madrid!

promotie-netbet.png

În această seară au loc ultimele meciuri din grupele A - D ale Ligii Campionilor, sezonul 2016 - 2017, iar cu siguranță atracția principală a zilei este partida dintre Bayern München și Atletico Madrid. Indiferent de rezultat, trupa lui Simeone va fi câștigătoarea grupei D, iar adversara sa va termina pe poziția secundă. Chiar și așa meciul rămâne unul foarte interesant deschis oricărui rezultat.

Și ca să fii motivat să pariezi pe el, casa de pariuri online Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o ofertă foarte tentantă: pariază minim 50RON pe opțiunea total goluri: peste / sub, iar dacă pariul este pierzător vei fi rambursat în limita a 100RON

Pariază chiar acum pe Bayern München și Atletico Madrid și profită de această ofertă!


În ce constă promoția și cum iau parte la ea?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ai unul, te poți înregistra acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”Total Goluri - Bayern Munchen vs. Atletico Madrid” și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează pe minim 50RON un pariu single pre-meci de tipul ”Total Goluri FT (Peste/Sub)” sau un pariu LIVE de tipul ”Total Goluri P/S” la partida Bayern München și Atletico Madrid, iar dacă pariul este pierzător vei primi banii înapoi sub formă de bonus în limita a 100RON!

 

Cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore de la terminarea meciului și va trebui rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi deblocat. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile de la creditare.

Exemplu: Dacă ai pariat 100RON și ai pierdut pariul, vei primi înapoi cei 100RON sub formă de bonus și vei avea de rulat suma de 600RON înainte ca bonusul să fie transformat în fonduri reale.

Pariază acum pe Bayern München și Atletico Madrid

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi