Promoţie NetBet: pariu fără risc pe meciul Dinamo - Steaua

dinamo-steaua-cashback-netbet.jpg

Etapa cu numărul 18 din Liga 1 ne propune miercuri seară de la ora 20:30 derby-ul dintre marile rivale Dinamo şi Steaua Bucureşti, formaţii care sunt despărţite în acest moment de 8 puncte. Se anunţă un meci de 1x2 iar dacă ai de gând să pariezi pe el ar trebui să iei în calcul promoţia de la Netbet, promoţie prin care ai primul pariu asigurat pe derby-ul de pe Naţional Arena. Ea este valabilă atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei deja existenţi.

Pentru a te înscrie la această promoţie urmează cei 3 paşi de mai jos:

  1. Intră în contul Netbet sau deschide cont acum dacă nu eşti deja client NetBet
  2. Înscrie-te la promoţie accesând butonul "Înscriere" existent în pagina promoţiei de pe site-ul Netbet (trebuie să faci acest lucru până miercuri la ora 22:30).
  3. Plasează cel puţin 50 RON pe un pariu pre-live pe rezultatul final al partidei Dinamo vs CFR Cluj (pariu single) sau plasează un pariu live pe acelaşi meci (orice tip de pariu).

Primul pariu plasat (live sau pre-live) cu rezultat necâştigător va beneficia de rambursare. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este de 200 RON. În cazul în care ai ghinionul (ghinion în sensul că ai pierdut pariul jucat) de a beneficia de această promoţie atunci va trebui să rulezi suma primită ca bonus de 6 ori pe evenimente cu cote de cel puţin 1.60.

Pariază acum la NetBet fără risc pe meciul Dinamo - Steaua!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!