Promoție Netbet: pariu fără risc de 200RON pe victoria Astrei în meciul cu AS Roma

netbet-astra.png

Astra Giurgiu poate profita de faptul că AS Roma este deja matematic calificată în primăvara Europa League și că nu va trimite în teren cel mai bun 11, astfel încât o victorie a giurgiuvenilor în această seară nu este chiar un scenariu SF. Dacă ai încredere în echipa lui Șumudică și vrei să pariezi pe un succes al acesteia, dar vrei să fii acoperit în cazul în care oaspeții pleacă cu punct sau puncte din România, atunci recomand să pariezi la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) deoarece vei fi rambursat integral în cazul în care pariul tău ese pierzător!

 

Pariază acum la Netbet pe victoria Astrei! Primești banii înapoi dacă pierzi!

 

Cum pot să profit de pe urma acestei promoții?

  • Accesează contul tău de pariuri. Dacă nu ai un cont la Netbet, poți deschide unul chiar acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”200 RON Pariu Sigur - Astra Giurgiu și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează un pariu single pre-meci de tipul 1x2 pe victoria Astrei (miză minimă 50RON), iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi suma pariată sub formă de bonus în limita a 200RON. 

Cum deblochez bonusul?

Vei primi bonusul în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras. Vei avea la dispoziție un termen de 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.


Exemplu: Pariezi 200RON pe victoria Astrei, dar aceasta nu reușește să se impună. Primești înapoi cei 200RON sub formă de bonus și vei avea de plasat pariuri în valoare totală de 1,200RON înainte ca banii bonus să fie transferați în balanța normală. Profită și tu acum de pe urma acestei promoții!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi