Promoţie NetBet: pariu fără risc de 150 RON pentru Dinamo - CFR Cluj

Etapa cu numărul 16 din Liga 1 se va încheia în această seară de la ora 20:30 cu un duel între două vecine de clasament, formaţii care în 15 etape au strâns câte 23 de puncte. Se anunţă un meci de 1x2 iar dacă ai de gând să pariezi pe el ar trebui să iei în calcul promoţia de la Netbet, promoţie prin care ai primul pariu asigurat pe meciul din capitală.

Pentru a te înscrie la această promoţie urmează cei 3 paşi de mai jos:

  1. Intră în contul Netbet
  2. Înscrie-te la promoţie accesând butonul "Înscriere" existent în pagina promoţiei de pe site-ul Netbet (trebuie să faci acest lucru până la ora 22:30).
  3. Plasează cel puţin 50 RON pe un pariu pre-live pe rezultatul final al partidei Dinamo vs CFR Cluj (pariu single) sau plasează un pariu live pe acelaşi meci (orice tip de pariu).

Primul pariu plasat (live sau pre-live) cu rezultat necâştigător va beneficia de rambursare. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este de 150 RON. În cazul în care ai ghinionul (ghinion în sensul că ai pierdut pariul jucat) de a beneficia de această promoţie atunci va trebui să rulezi suma primită ca bonus de 6 ori pe evenimente cu cote de cel puţin 1.60.

dinamo-cfr-cluj-la-netbet.JPG

 

Datorită acestei promoţii ai şansa de a câştiga 100% minim 150 RON pe meciul Dinamo - CFR Cluj

Dacă nu ai cont la Unibet (înregistrează-te acum) îţi voi arăta cât de simplu este să ai câştig garantat pe meciul Dinamo - CFR Cluj.

  1. Pariază 150 RON pe Dinamo la Netbet (cota 2.05); nu uita să te înscrii la promoţie
  2. Pariază 200 RON pe CFR Cluj +0.5 (cota 1.75), pronostic similar cu x2 dar cu o cotă mai mare, la Unibet, ţine cont că trebuie să fie primul pariu jucat la agenţie.
  • În cazul în care Dinamo VA CÂŞTIGA vei lua 307.5 RON la Netbet (bani ce pot fi retraşi) şi vei primi cei 200 RON înapoi la Unibet (rulaj de 3 ori pe cote de minim 1.4)
  • În cazul în care Dinamo NU VA CÂŞTIGA vei lua 350 RON la Unibet (bani ce pot fi retraşi) şi vei primi cei 150 RON înapoi la Netbet (rulaj de 6 ori pe cote de minim 1.60).

Prin urmare, ai investit 350 RON şi vei avea în cele 2 conturi 507.5 RON dacă Dinamo va învinge pe CFR Cluj şi 500 RON dacă ardelenii nu vor pierde în capitală. Orice s-ar întâmpla ai profit de aproximativ 150 RON, şansele de a pierde fiind egale cu 0.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi