Promoție Netbet: pariu fără risc de 150 RON pe victoria Astrei în meciul cu Genk

Astra Giurgiu o va întâlni pe Genk în 16-imile Europa League iar dacă ai de gând să mergi pe mâna echipei lui Şumudică atunci recomand să pariezi la Netbet deoarece vei fi rambursat integral în cazul în care pariul tău ese pierdut!

Pariază acum la Netbet pe victoria Astrei! Primești banii înapoi dacă pierzi!

Cum pot să profit de pe urma acestei promoții?

  • Accesează contul tău de pariuri. Dacă nu ai un cont la Netbet, poți deschide unul chiar acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”150 RON Pariu Sigur - Astra Giurgiu și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează un pariu single pre-meci de tipul 1x2 pe victoria Astrei (miză minimă 50RON), iar dacă pariul este pierdut vei primi înapoi suma pariată sub formă de bonus în limita a 150 RON.

Cum deblochez bonusul?

Vei primi bonusul în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras. Vei avea la dispoziție un termen de 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.
 

Exemplu: Pariezi 150 RON pe victoria Astrei, dar aceasta nu reușește să se impună. Primești înapoi cei 150 RON sub formă de bonus și vei avea de plasat pariuri în valoare totală de 900 RON înainte ca banii bonus să fie transferați în balanța normală. 

Profită și tu acum de pe urma acestei promoții şi pariază pe Astra Giurgiu fără risc!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi