Promoție NetBet: pariază pe optimile Europa League şi vei primi un pariu gratuit de 50 RON

În această seară sunt programate primele manşe din cadrul optimilor de finală din Liga Europa. Cu dueluri precum Schalke - Borussia Monchengladbach sau Lyon - AS Roma cu siguranţă vei găsi minim 3 ponturi Europa League pentru această seară de 9 martie 2017.

Din acest motiv vreau să-ţi prezint o promoţie atractivă propusă de NetBet, prin care vei primi un pariu gratuit de 50 RON, indiferent dacă vei pierde sau vei câştiga. Mai exact vei primi un pariu gratuit de 50 RON dacă urmezi următorii pași:

  1. Accesează contul tău Netbet. În cazul în care nu ai cont înregistrează-te acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”50 RON FREEBET - EUROPA LEAGUE
  3. În pagina nou deschisă dă click pe butonul ”Înscriere”. 
  4. Pariază pre-meci sau live (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din optimile Europa League. Fiecare pariu trebuie să fie single și să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil pentru această promoție.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus vineri, 10 martie 2017, vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta este valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie folosit integral pe un singur pariu de cotă 2.00+. în urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, atunci accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Pariază pe Europa League la Netbet și încasează un FREEBET de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi