Promoție Netbet - Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat

Netbet (D.1279 /29.06.2016) are o promoție de nerefuzat: plasezi un prim pariu de 40RON de pe telefon sau tabletă și primești înapoi suma mizată indiferent de rezultatul pariului! Sună prea frumos să fie adevărat? Stai liniștit, promoția este pe bune, iar în cele ce urmează îți voi arăta cum poți beneficia de pe urma ei.

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus de 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri, 50RON din partea PariuriX, și încă 40RON la primul pariu de pe mobil!

 

bonus-pariuri-mobil.png

 

Ce am de făcut pentru a mă califica pentru această ofertă?

Oferta este valabilă doar pentru cei care nu au mai pariat niciodată de pe mobil la Netbet. Dacă faci parte din această categorie, atunci intră pe site-ul Netbet, accesează secțiunea ”Promoții”, iar aici vei găsi următoarea ofertă: ”Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat”. Dă click pentru a fi redirecționat către pagina ofertei, acolo unde în partea de sus vei vedea un buton verde pe care scrie ”Înscriere”. Apasă pe acest buton, iar acum ești eligibil pentru a primi bonusul.

 

netbet-2.png

 

Cum primesc bonusul?

Acum plasează un prim pariu de pe mobil de maxim 40RON pe o cotă de minim 1.60. O poți face atât din cadrul aplicației pentru IOS / Android, cât și de pe site-ul optimizat pentru telefon / tabletă. Poți pune inclusiv pariuri multiple, dar în acest caz fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.

Indiferent dacă pariul este câștigător sau pierzător, vei primi cei 40RON înapoi sub formă de bonus în maxim 24 de ore din momentul în care pariul eligibil a fost stabilit. Luând aceste lucruri în considerare nu văd nici un motiv pentru care ai vrea să aplici pentru un bonus mai mic de 40RON, pentru că practic nu ai absolut nimic de pierdut, ci numai de câștigat.

 

Cum deblochez bonusul?

Bonusul va trebui rulat de opt ori pe cote de minim 1.60 în maxim 60 de zile. Asta înseamnă că dacă ai luat bonusul maxim de 40RON va trebui să rulezi suma totală de 320RON.

 

Ce trebuie să mai știu?

Fiecare parior poate participa la această promoție o singură dată, iar Netbet își rezervă dreptul de a retrage bonusul dacă consideră că un client a încercat să abuzeze de pe urma lui.

Pariurile de tipul Forecast / Tricast pe cursele de cai și pariurile simple de tipul peste / sub și handicap nu contribuie la îndeplinirea condițiilor de rulaj. În schimb pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

 

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus de 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri, 50RON din partea PariuriX, și încă 40RON la primul pariu de pe mobil!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi