Promoţie Netbet: Cât de departe poţi şuta?

Ai un şut puternic, îţi spunea lumea Roberto Carlos acum câţiva ani sau ai reuşit de curând vreun gol precum cel marcat de Xabi Alonso în jocul cu Newcastle (vezi video mai jos)? Dacă răspunsul la aceste întrebări este afirmativ atunci ar trebui să-ţi deschizi cont acum la netbet.ro (dacă cumva nu ai deja) pentru că te-ar putea prinde Paştele cu 10.000 RON mai bogat!

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) propune clienţilor săi un joc, deloc complicat. Persoanele care pariază minim 200 RON pe pariuri pre-meci simple sau combi (1x2), pe evenimente care au loc în perioada 04.04.2016, ora 22:00 - 16.04.2016, ora 22:00 se califica pentru o tragere la sorti. Nu trebuie neglijat faptul că trebuie dat click pe opţiunea Înscriere existentă pe pagina promoţiei, pagină care o accesaţi urmând legătura: netbet.ro > pariuri sportive > promoţii. La această tragere la sorţi vor fi extrase cinci nume care vor fi invitate pe National Arena la cel mai sigur meci de 1 solist din returul play-off-ului Ligii 1, FC Steaua Bucureşti vs Viitorul Constanţa, partidă ce va avea loc pe 23 aprilie 2016 de la ora 20:30.

cat-de-departe-poti-suta.JPG

Pentru cei cinci extraşi mai importantă decât partida va fi ceea ce se va întâmpla în pauză. Atunci ei vor fi puşi să degajeze mingea de pe linia careului de 16m, iar cel care va expedia mingea cel mai aproape de punctul de la 11 m al careului advers va fi desemnat câştigătorul concursului şi al marelui premiu în valoare de 10.000 RON şi, glumind puţin, poate va avea şansa şi de un transfer la Steua pentru că dacă Becali a fost impresionat de tumbele lui Ivan de ce n-ar fi impresionat şi de cineva care face o astfel de degajare. Revenind la lucruri serioase să mai amintesc şi că locul 2 va pleca acasă cu 3.000 RON, iar al treilea clasat va primi 2.000 RON.

În concluzie pot spune doar că o investiţie de 200 RON, care îţi poate aduce alte câştiguri din pariurile plasate, te poate duce pe Naţional Arena, acolo unde ai şansa uriaşă de a câştiga 10.000 RON. Gândeşte-te că dacă vei ajunge să participi la partea cu degajarea nu vei avea de înfruntat, în mod normal, adversari mai valoroşi decât tine, aşa că şansele de a câştiga marele premiu sunt considerabile...deşi n-ar trebui să te surprindă dacă printre adversarii tăi se vor afla şi foşti jucători, precum Marius Şumudică sau Flavius Stoican. :)

În caz că nu ai cont la Netbet.ro poţi lovi doi "iepuri" dintr-o lovitură. Mai întâi îţi deschizi un cont accesând netbet.ro şi scriind codul bonus PARIURIX în formularul de înscriere. Apoi vei primi la prima depunere un bonus exclusiv de 300 RON. Din cei 300 RON depuşi iniţial poţi plasa pariuri eligibile pentru această promoţie astfel că efectuezi şi primul pas pentru primirea bonusului, dar intri şi în cursa pentru premiul de 10.000 RON acordat pe 23 aprilie.

Deschide cont acum la Netbet şi intră în cursa pentru marele premiu de 10.000 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi