Promoție NetBet: 10RON freebet pentru fiecare gol marcat în Liga Campionilor

Agenţia de pariuri pe internet Netbet vine cu o promoție atractivă pentru primele 4 meciuri din optimile Ligii Campionilor, promoţie prin care îți oferă posibilitatea de a încasa sub formă de freebet câte 10 RON pentru fiecare gol marcat.

Pariază acum pe Liga Campionilor pentru a profita de pe urma acestei promoții!
 

Ce am de făcut?

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune cu cota minimă 1.50) cel puţin 50 RON pe orice meci programat marţi şi miercuri în optimile Ligii Campionilor. Poți alege oricâte partide dorești din cele 4 eligibile pentru promoţie, dar doar primul pariu pe fiecare meci în parte va conta pentru această promoție. În cazul fiecărui pariu pierdut vei fi recompensat cu câte 10RON freebet pentru fiecare gol marcat.

Exemplu: în ultimul duel dintre PSG şi Barcelona jucat la Paris s-au marcat 4 goluri. Dacă se va întâmpla acelaşi lucru şi astăzi şi tu pariezi 50 RON pe jocul din capitala Franţei şi pierzi acel pariu vei fi recompensat cu un pariu gratuit de 40 RON. Practic ai pierde doar 10 RON.

Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client înregistrează-te acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”10 RON FREEBET pentru fiecare GOL - Champions League” și apasă pe butonul ”Înscriere”. Trebuie să faci acest lucru până înainte de startul meciurilor de miercuri din Liga Campionilor.
  • Plasează un pariu pe unul sau mai multe jocuri din Liga Campionilor urmând indicațiile de mai sus.


Despre freebet

Vei primi un singur freebet a cărui valoare va fi egală cu 10 X numărul de goluri înscrise în partidele care se califică pentru această promoție. Valoarea maximă a freebet-ului este de 200 RON.  Acesta va fi creditat în cont mâine şi-l vei putea folosi doar pentru a paria joi pe meciurile din Europa League. Va trebui utilizat integral pe un singur pariu care să aibă o cotă de minim 2.00. Dacă acel pariu va fi câștigător vei rămâne cu profitul, bani cash, nu și cu miza. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

În cele ce urmează îți voi prezenta lista cu meciurile eligibile pentru această promoţie și cotele oferite pentru opțiunea 1x2:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi