Promoţie la Netbet pentru prima etapă din 2017 a Bundesligii germane

În acest final de săptămână avem programată prima etapă a anului în Germania Bundesliga iar agenţia de pariuri online NetBet ne propune o promoţie. Dacă e eficientă sau nu rămâne să vedem la finalul etapei.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri live (orice tip de pariu) sau pre-live (rezultat final 1x2) pe bilete simple cu o singură cu o miză minimă de 50 RON. În cazul în care pierzi un pariu iar acea partidă se încheie cu scorul de 0:0 îţi este rambursată 50% din miză, în limita a 50 RON per meci şi 200 RON per etapă.

Este necesar să te înscrii la promoţie urmând paşii:

  1. Deschizi cont la NetBet dacă nu ai deja.
  2. Intri pe pagina de pariuri în secţiunea promoţii şi accesezi promoţia 200 RON FREEBET - BUNDESLIGA.
  3. În acea pagină te înscrii la promoţie apăsând butonul Înscriere (trebuie să faci acest lucru până pe 23 ianuarie la ora 1:59).

Mai departe nu trebuie decât să pariezi pe meciurile din Bundesliga şi să ai în vedere că doar primul pariu plasat pe fiecare meci este eligibil pentru această promoţie.

Rambursarea se face sub formă de pariu gratuit în 48 de ore de la încheierea etapei. Pariul gratuit trebuie jucat pe o cotă de minim 2 (dacă sunt pariuri multiple fiecare pronostic trebuie să aibă cota 2) în decurs de 7 zile de la creditare şi dacă va fi câştigat tot profitul va fi creditat sub formă de bani cash.

Pariază acum la NetBet pe meciurile din Germania Bundesliga!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi