Promoție Fortuna Bet - câștigă mai mult cu Steaua și Astra!

promotie-fortuna.png

Ziua de joi 08.12.2016 este una foarte importantă pentru fotbalul românesc, deoarece atât Steaua București cât și Astra Giurgiu au meciuri decisive pentru calificarea în primăvara Europa League. Cu această ocazie casa de pariuri Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) oferă tuturor clienților posibilitatea de a câștiga mai mult decât de obicei prin cadrul următoarei promoții:

Plasează un pariu pe meciurile Stelei și / sau Astrei din Europa League, iar în cazul în care pariul este câștigător primești în plus 50% din câștig, sub formă de FREEBET. 


Pariază acum la Fortuna Bet pentru a profita de pe urma acestei promoții!Termeni și condiții

  • Poți primi maxim 50RON sub formă de freebet. 
  • Pariul trebuie să conțină doar selecții de la meciurile Villarreal vs Steaua și/sau Astra vs AS Roma. Asta înseamnă că pariul tău poate fi atât single, cât și dublu.
  • Pariul poate conține orice opțiune de pariere de la partidele menționate mai sus.
  • Pariul este eligibil doar dacă are o cotă minimă de 2.00. 
  • Freebet-ul va fi creditat pe cont imediat ce pariul tău este declarat câștigător.
  • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul creditării și poate fi folosit pe orice cotă, dar nu mai mare de 8.00.
  • În urma utilizării pariului gratuit vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html
  • Promoția este valabilă o singură dată pentru fiecare parior.

Exemplu: Pariezi 30RON pe victoria celor de la  Astra Giurgiu la o cotă de 2.85. Dacă Astra se impune, atunci pe lângă câștigul normal de 85.5RON primești și un freebet de 42.75RON. Dacă îl utilizezi pe o cotă de 2.50 și câștigi, vei primi pe cont suma de 64RON care nu este supusă vreunei condiții de rulaj.


Ce ar trebui să mai știu? 

Fortuna Bet (deschide un cont acum) oferă peste 120 de opțiuni de pariere la fiecare meci din Europa League, deci cu siguranță ai pe ce paria.  Ar mai trebui spus că Fortuna mai are încă o promoție pe Europa League prin care poți primi un FREEBET de 100RON. Detalii despre această ofertă găsești AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi