Promoție etapa a 22-a Liga 1: 10RON FREEBET pentru fiecare gol marcat

Casa de pariuri online Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție atractivă pentru etapa a 22-a din România Liga 1 prin care îți oferă posibilitatea de a încasa sub formă de FREEBET câte 10RON pentru fiecare gol marcat.

Ce am de făcut?

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune) minim 50RON pe orice meci dorești din etapa a 15-a din La Liga. Poți alege oricâte partide dorești, dar doar primul pariu pe fiecare meci în parte va conta pentru această promoție. În cazul fiecărui pariu pierdut vei fi recompensat cu câte 10 RON FREEBET pentru fiecare gol marcat.

Exemplu: în ultima etapă în partidele CSM Iaşi vs. Dinamo și Viitorul vs. FC Botoşani s-auî nscris câte 4 goluri. Dacă ai fi pariat pe acestea câte 50 RON şi pariurile tale erau pierdute, atunci ai fi fost recompesat cu 80 RON FREEBET.

Cum iei parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client înregistrează-te acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”10 RON FREEBET pentru fiecare GOL - Liga 1” și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  • Plasează unul sau mai multe pariuri pe Etapa a 22-a din Liga 1 urmând indicațiile de mai sus.


Despre FREEBET

Vei primi un singur FREEBET a cărui valoare va fi egală cu 10 X numărul de goluri înscrise în partidele care se califică pentru această promoție. Valoarea maximă a freebet-ului este de 200 RON. Acesta va fi creditat în cont în 48 de ore de la încheierea etapei a 22-a și va trebui utilizat integral pe un singur pariu care să aibă o cotă de minim 2.00. Dacă acel pariu va fi câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

Pariază acum la NetBet pe meciurile din Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi