Promoție etapa a 15-a La Liga: 10RON FREEBET pentru fiecare gol marcat

netbet-la-liga.png

Casa de pariuri online Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție atractivă pentru etapa a 15-a din Spania La Liga prin care îți oferă posibilitatea de a încasa sub formă de FREEBET câte 10RON pentru fiecare gol marcat.

Pariază acum pe La Liga pentru a profita de pe urma acestei promoții!


Ce am de făcut?

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune) minim 50RON pe orice meci dorești din etapa a 15-a din La Liga. Poți alege oricâte partide dorești, dar doar primul pariu pe fiecare meci în parte va conta pentru această promoție. În cazul fiecărui pariu pierdut vei fi recompensat cu câte 10RON FREEBET pentru fiecare gol marcat.

Exemplu: în ultima etapă în partidele Real Betis vs. Celta Vigo și Deportivo vs. Real Sociedad s-auî nscris câte 6 goluri. Dacă ai fi pariat pe acestea, atunci ai fi fost recompesat cu 120RON FREEBET.


Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client înregistrează-te acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”10 RON FREEBET pentru fiecare GOL - La Liga” și apasă pe butonul ”Înscriere”. 
  • Plasează unul sau mai multe pariuri pe Etapa a 15-a din La Liga urmând indicațiile de mai sus.


Despre FREEBET

Vei primi un singur FREEBET a cărui valoare va fi egală cu 10 X numărul de goluri înscrise în partidele care se califică pentru această promoție. Valoarea maximă a freebet-ului este de 300RON.  Acesta va fi creditat pe cont în 48 de ore de la încheierea etapei a 15-a și va trebui utilizat integral pe un singur pariu care să aibă o cotă de minim 2.00.  Dacă acel pariu va fi câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

În cele ce urmează îți voi prezenta lista cu meciuri din această rundă, și cotele oferite pentru opțiunea 1x2:

la-liga.png

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi