Promoţie Betfair: Profituri dublate pe pariuri de tipul peste 2.5 goluri

Casa de pariuri Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) are o promoție foarte atractivă pentru pariorii cărora le place să plaseze pariuri multiple pe numărul de goluri în meciurile de fotbal, promoție care este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali. 


În ce constă promoția?

Pariază acum la Betfair, în secţiunea Sportsbook, bilete cu cel puţin 3 pronosticuri de tipul peste 2.5 goluri, cota minimă 1.40, pe meciuri din Spania La Liga, Germania Bundesliga şi Anglia Premier League şi dacă în toate meciurile de pe bilet se vor înscrie minim 4 goluri vei avea profitul dublat.

Exemplu: Plasezi un pariu multiplu cu 3 selecții la o cotă totală de 6.00 pe o miză de 50RON. Dacă în fiecare din cele 3 meciuri se marchează minim 4 goluri, atunci pe lângă câștigurile normale de 300RON vei mai primi și un bonus de 250RON. 


Ce trebuie să mai știu?

  • Fiecare pariu de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.40. 
  • Se oferă un bonus maxim de 250 RON pe zi, astfel că într-o săptămână poţi beneficia chiar şi de 3-4 ori de această promoţie, în funcţie de dispersarea meciurilor din cele 3 campionate pe zile.
  • Trebuie să ţii cont de faptul că maxim 50 RON din miza unui pariu va beneficia de profitul dublat, asta în cazul în care ai de gând să joci mize mai mari.
  • Pariurile plasate din fonduri bonus sau cele la care s-a dat cashout nu sunt eligibile pentru promoţie.
  • Bonusul va fi creditat în maxim 12 ore de la stabilirea biletului şi va fi valabil timp de 48 ore pentru a fi rulat o dată pe cota minimă 1.20 în secţiunea Sporsbook.

Pariază acum pe total goluri la Betfair pe meciurile din primele ligi din Anglia, Spania şi Germania!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi