Promoţie Betfair: Profituri dublate pe marcatorii din Anglia Premier League

Spectacolul din Anglia Premier League continuă şi în acest weekend. Avem parte în următoarele zile de partide interesante, iar cu promoţia existentă la Betfair putem câştiga mai mult decât în altă parte. Condiţia este să alegi să pariezi pe marcatori.

Pariază acum la Betfair pe tipurile de pariuri: primul / ultimul marcator sau marcator oricând în meci şi dacă jucătorul pe care ai mizat va înscrie 2 sau mai multe goluri vei avea profitul dublat.

Interesant este faptul că nu există limită maximă a câştigului, ci doar a mizei (sunt luate în calcul doar mziele de cel mult 50 RON). Astfel ai putea risca într-un meci dezechilibrat că un fundaş va înscrie şi dacă acest lucru se va întâmpla vei reuşi să obţii un câştig considerabil. Sau, alt exemplu, dacă vei miza 50 RON pe primul gol Mane în Leicester - LIverpool şi "cormoranul" ar reuşi perfomanţa din jocul cu Tottenham (când a deschis scorul şi a marcat 2 goluri) vei primi o dată 300 RON cash şi ulterior încă 250 RON sub formă de bonus.

Pariurile plasate din fonduri bonus sau cele la care s-a dat cashout nu sunt eligibile pentru promoţie.

Bonusul va fi creditat în maxim 12 ore de la încheierea partidei şi va fi valabil timp de 48 ore pentru a fi rulat o dată pe cota minimă 1.20 în secţiunea Sporsbook.

Pariază acum pe marcatorii din Anglia Premier League la Betfair!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi