Promoţie Betfair: Profituri dublate la Australian Open

Sita cerne la Australian Open şi ne apropiem cu paşi repezi de fazele în care rămân cei mai buni. Alături de alte bonusuri şi oferte pe care le-am prezentat deja pe site şi pe care le găseşti pe pagina de promoţii pariuri îţi prezint şi ultima promoţie apărută.

Pariază la Betfair pe rezultatul final al meciurilor de la Australian Open (simplu, masculin şi feminin) şi dacă jucătorul / jucătoarea pe care ai pariat câştigă după ce pierde primul set vei primi profitul dublat. Iniţial îţi va fi creditat câştigul normal, urmând ca profitul să fie creditat ulterior sub formă de bonus.

Interesant este faptul că nu există un câştig maxim, ci doar o miză maximă. Această miză maximă este de 125 RON. De exemplu dacă noaptea trecută pariai 125 RON pe Seppi la o cotă de 1.72 ai fi câştigat o dată 215 RON cash şi încă 90 RON sub formă de bonus.

Oferta este valabilă pentru pariurile simple plasate pe site-ul Betfair în secţiunea Sportsobook pe meciurile din competiţia de simplu. Se ia în considerare doar primul pariu plasat pe rezultatul final al unui meci. Oferta nu este valabilă pentru pariurile plasate din bonusuri sau pe pariurile la care s-a utilizat opţiunea Cash Out.

Bonusul va fi creditat în maxim 12 ore de la terminarea partidei şi este valabil timp de 48 de ore. Nu sunt scrise condiţiile de rulaj pentru bonus dar mă voi interesa despre acest aspect.

Pariază acum pe meciurile de la Australian Open la Betfair!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi