Promoţie Betfair: cote mărite pentru Manchester United şi Liverpool

Cel mai tare meci din fotbalul englez merită cele mai bune cote! Aşa s-au gândit probabil şi cei de la Betfair, care oferă super cote atât pentru victoria lui Manchester United, cât şi pentru cea a lui Liverpool.

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair utilizând codul ZSKM89. Apoi efectuează un depozit și plasează un pariu pe victoria lui Liverpool SAU pe cea a lui Manchester United în secţiunea Sportsbook. Pariul trebuie jucat la la cota normală din ofertă! Dacă pariul va fi plasat pe elevii lui Mourinho vei câştiga de 8 ori suma mizată (maxim 400 RON), iar dacă învinge Liverpool primeşti de 10 ori suma pariată (maxim 500 RON).

Dacă pariul va fi câștigat vei primi în cont suma calculată la cota normală, iar diferența va fi plătită ca bonus în cursul zilei de luni. Dacă pariul va fi pierdut, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON!

Scenarii posibile:

Pariezi 50RON (poţi paria şi o sumă mai mică) pe victorie Manchester United în secţiunea Sportsbook. Există următoarele două scenarii:

  • Manchester United câștigă - primești 110 RON ca fonduri normale și 290 RON ca bani bonus.
  • Manchester United nu câștigă - primești înapoi cei 50RON pariați sub formă de bonus

Pariezi 50RON pe victorie Liverpool în secţiunea Sportsbook. Există următoarele două scenarii:

  • Liverpool câștigă - primești 190 RON ca fonduri normale și 310 RON ca bani bonus.
  • Liverpool nu câștigă - primești înapoi cei 50 RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

Ar mai trebui spus că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Manchester United la cota 8 sau pariază pe Liverpool şi câştigă de 10 ori mai mult!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi