Promoţie Betfair: Cota 9 în loc de 2.5 pentru victoria echipei din Mogoşoaia în meciul CFR Cluj - FCSB

La Cluj se vor întâlni astăzi de la ora 20:30 CFR şi FCSB într-un meci din cadrul etapei a şasea din play-off-ul Ligii 1. Cei care au de gând să mizeze astăzi pe formaţia cu sediul în Mogoşoaia pot câştiga astăzi de 9 ori suma pariată, asta dacă ţin cont de ceea ce le voi spune în acest articol.

În primul rând trebuie să deschizi cont AICI la Betfair şi să scrii codul promoţional ZSKN56. După aceea fă prima depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" la meciul CFR Cluj - FCSB. În locul cotei de 2.5 vei beneficia de o cotă de 9! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 9 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON! Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Exemplu pas cu pas pentru a beneficia de acest bonus Betfair:

  1. Deschizi cont acum la Betfair şi utilizezi codul bonus ZSKN56
  2. Efectuezi prima depunere (minim 50 RON pentru a profita la maxim de promoţie).
  3. Pariezi în oferta Sportsbook pe victorie FCSB în partida cu CFR Cluj
  4. Dacă pariul va fi câştigător vei primi în cont 50 RON cash şi 400 RON bonus.
  5. Suma bonus (400 RON) să spunem că vrei s-o joci pe o cotă de 2,00 (atenţie, nu este obligatoriu să joci toată suma pe un singur pariu şi poţi juca şi cote de 1.20).
  6. În cazul în care pariul jucat din bonus va fi câştigat vei primi în cont 400 RON cash.

Trebuie să ştii şi că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe FCSB în partida cu CFR Cluj la o cotă de 9!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi