Promoţie Betfair: Cota 7 în loc de 1.80 pentru victorie Real Madrid SAU cota 14 în loc de 5 pentru victoria lui Atletico

În această seară de la ora 21:45 va avea loc prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor dintre Real şi Atletico Madrid. Confruntarea de pe Santiago Bernabeu o are ca favorită pe echipa lui Zidane, dar cu siguranţă trupa "rojiblanco" nu va permite "albilor" să aibă un joc facil. Pentru acest super meci casa de pariuri online Betfair a decis să ofere super cote. Cum beneficiezi de una din ele afli în acest articol.

Este necesar să deschizi cont AICI la Betfair şi să scrii codul promoţional ZFBN03. Apoi efectuează prima depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 1" pentru victoria Realului sau "Rezultat final 2" pentru victoria lui Atletico  la meciul Real Madrid v Atletico Madrid. Alegerea echipei pe care pariezi în derby-ul madrilen îţi aparţine!

În locul cotei de 1.80 avută de elevii lui Zidane vei beneficia de o cotă de 7, iar în locul cotei de 5 avute de elevii lui Simeone vei beneficia de o cotă de 14! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 7 sau de 14 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON! Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul. Alte detalii despre promoţie găseşti AICI.

Trebuie să ştii şi că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Real Madrid la cota 7 sau pe Atletico Madrid la cota 14!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi