Promoţie Betfair: Cota 5 în loc de 1.35 pentru victorie Barcelona la Malaga

Malaga vs Barcelona va fi ultimul joc al zilei de sâmbătă din La Liga pe Camp Nou împotriva celor de la Malaga. Va fi un meci pe care formaţia catalană ar trebui să-l câştige pentru a profita de un eventual pas greşit făcut de Real în derby-ul Madridului. În condiţiile în care Malaga a pierdut 4 din precedentele 5 meciuri jucate pe La Rosaleda în campionat se poate încerca aici un pariu pe oaspeţi, mai ales dacă vorbim de o super cotă de 5, atât cât are acesta pentru clienţii noi ai unei case de pariuri.

Deschide cont AICI la Betfair folosind codul ZSKN48. După aceea efectuează prima depunere şi plasează primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" în jocul Malaga - Barcelona. În locul cotei de 1.35 vei beneficia de o cotă de 5! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 5 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Exemplu pas cu pas pentru a beneficia de acest bonus Betfair:

  1. Deschizi cont acum la Betfair şi utilizezi codul bonus ZSKN48
  2. Efectuezi prima depunere (minim 50 RON pentru a profita la maxim de promoţie).
  3. Pariezi în oferta Sportsbook pe victorie Barcelona în partida cu de la Malaga
  4. Dacă pariul va fi câştigător vei primi în cont 50 RON cash şi 200 RON bonus.
  5. Suma bonus (200 RON) să spunem că vrei s-o joci pe o cotă de 1.50 (atenţie, nu este obligatoriu să joci toată suma pe un singur pariu şi poţi juca şi cote de 1.20).
  6. În cazul în care pariul jucat din bonus va fi câştigat vei primi în cont 100 RON cash.

În final vreau să-ţi mai spun că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în partida de la Malaga la o cotă de 5!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi