Promoţie Betfair: Cota 4 în loc de 1.11 pentru calificarea lui Juventus în semifinalele Ligii Campionilor

După victoria cu 3:0 din tur Juventus este mare favorită la calificare în detrimentul Barcelonei, iar drept dovadă avem cota de doar 1.11 pentru accederea "Bătrânei Doamne" între cele mai bune 4 echipe din ediţia curentă a Ligii Campionilor. Acum însă ai ocazia să câştigi de 4 ori suma investită dacă mizezi pe calificarea torinezilor. Cum este posibil acest lucru?

În primul rând trebuie să deschizi cont AICI la Betfair şi să scrii codul promoţional ZSKN58. După aceea fă prima depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Se va califica (inclusiv Prel şi Penalty) 2" la meciul Barcelone - Juventus. În locul cotei de 1.11 vei beneficia de o cotă de 4! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 4 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON! Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Trebuie să ştii şi că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe calificarea torinezilor la o super cotă de 4!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi