Promoție Betfair: Cotă 14.00 Arsenal și 8.00 Chelsea în finala FA Cup

Sâmbătă la ora 19:30 are loc finala FA Cup între Arsenal și Chelsea, un meci pe care iubitorii sportului rege nu ar trebui să îl rateze. La această partidă Chelsea pornește favorită cu o cotă de 1.75 pentru o victorie în timpul regulamentar, în timp ce un succes al ”tunarilor” este cotat cu 4.50. Dar stai așa, nu paria încă! Și asta pentru că poți beneficia de cote mărite: 14.00 Arsenal sau 8.00 Chelsea! Singura condiție este aceea de a nu fi deja client Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)!

PARIAZĂ PE ARSENAL VS CHELSEA ȘI PROFITĂ DE COTELE MĂRITE!


CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN14” 
  3. Plasează un pariu pe victorie Arsenal sau pe victorie Chelsea (1x2). Atenție, pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange! Pe site vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Poți juca orice sumă dorești, dar în cadrul acestei promoții este luată în considerare o miză maximă de 50RON!


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci câștigurile calculate la cota normală vor fi creditate în balanța contului de pariuri, iar diferența conform cotei mărite va fi acordată ca bonus. Acest bonus trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile, deci nici măcar cei mai pretențioși pariori nu au motive să se plângă.

Exemplu 1: Ai pariat 50RON pe victorie Arsenal la cotă de 14.00 în loc de 4.50. Dacă pariul este câștigător primești 225RON ca fonduri normale și 475RON ca fonduri bonus.

Exemplu 2:  Ai pariat 50RON pe victorie Chelsea la cotă de 8.00 în loc de 1.75. Dacă pariul este câștigător primești 87.5RON ca fonduri normale și 312.5RON ca fonduri bonus.

Oferta este valabilă doar pentru pariorii care încă nu au cont la Betfair, iar dacă aplici pentru ea nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit sau alte bonusuri destinate clienților noi.

PARIAZĂ PE ARSENAL VS CHELSEA ȘI PROFITĂ DE COTELE MĂRITE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi