Promoție Betfair: Cotă 12.00 Juventus și 10.00 Real în finala Ligii Campionilor!

Sâmbătă seară cu începere de la ora 21:45 are loc cel mai important meci al sezonului - finala Ligii Campionilor Europeni dintre Juventus Torino și Real Madrid. Casele de pariuri au început să vină cu oferte care de care mai tentante, și era normal ca și Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) să vină cu o promoție pe măsură. La acest operator clienții noi pot beneficia de o cotă mărită pe victoria echipei favorite: 12.00 Juventus sau 10.00 Real Madrid. Ia totuși în considerare faptul că dacă ai deja un cont la Betfair atunci nu vei mai putea aplica pentru această super ofertă!

PARIAZĂ PE JUVENTUS VS REAL MADRID ȘI PROFITĂ DE COTELE MĂRITE!


CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”. 
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN16” 
 3. Pariază pe victorie Juventus sau victorie Real Madrid.
  • Pariul trebuie să fie de tipul 1x2 pe timpul regulamentar. 
  • Acesta trebuie să fie single pre-meci.
  • Acesta trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange!
  • Pe site vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Poți juca orice sumă dorești, dar în cadrul acestei promoții este luată în considerare o miză maximă de 50RON!


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci câștigurile calculate la cota obișnuită vor fi creditate ca fonduri reale, iar diferența conform cotei mărite va fi acordată ca fonduri suplimentare. Această sumă trebuie rulată o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile de la creditare. Deci oricât de cârcotaș ai fi, chiar nu ai motive să te plângi de condiții atât de lejere.

 • Exemplu 1: Ai pariat 50RON pe victorie Juventus la cotă de 12.00 în loc de 2.90. Dacă pariul este câștigător primești 145RON ca fonduri normale și 455RON ca fonduri bonus.
 • Exemplu 2:  Ai pariat 50RON pe victorie Real Madrid la cotă de 10.00 în loc de 2.60. Dacă pariul este câștigător primești 130RON ca fonduri normale și 370RON ca fonduri bonus.

Oferta este valabilă doar pentru pariorii care încă nu sunt clienți Betfair, iar dacă aplici pentru ea nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit sau alte promoții destinate clienților noi.

PARIAZĂ PE JUVENTUS VS REAL MADRID ȘI PROFITĂ DE COTELE MĂRITE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!