Promoţie Betfair: Cota 10 în loc de 2.3 pentru 2 solist în meciul Dinamo - FCSB

Pe Naţional Arena se vor întâlni luni de la ora 20:30 Dinamo şi FCSB într-un joc din cadrul etapei a opta din play-off-ul Ligii 1. Cei care au de gând să mizeze pe echipa patronată de Gigi Becali pot câştiga de 10 ori suma pariată, asta dacă ţin cont de ceea ce le voi spune în acest articol.

În primul rând trebuie să deschizi cont AICI la Betfair şi să scrii codul promoţional ZFBN01. După aceea fă prima depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" la meciul Dinamo Bucureşti v FCSB. În locul cotei de 2.3 vei beneficia de o cotă de 10! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 10 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON! Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Exemplu pas cu pas pentru a beneficia de acest bonus Betfair:

  1. Deschizi cont acum la Betfair şi utilizezi codul bonus ZFBN01
  2. Efectuezi prima depunere (minim 50 RON pentru a profita la maxim de promoţie).
  3. Pariezi în oferta Sportsbook pe victorie FCSB în partida cu Dinamo Bucureşti
  4. Dacă pariul va fi câştigător vei primi în cont 50 RON cash şi 450 RON bonus.
  5. Suma bonus (450 RON) să spunem că vrei s-o joci pe o cotă de 1,50 (atenţie, nu este obligatoriu să joci toată suma pe un singur pariu şi poţi juca şi cote de 1.20).
  6. În cazul în care pariul jucat din bonus va fi câştigat vei primi în cont 225 RON cash.

Trebuie să ştii şi că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe FCSB în partida cu Dinamo Bucureşti la o cotă de 10!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi