Promoţie Betfair: 8 marcatori indicaţi corect îţi pot aduce 250.000 RON

Participarea la promoţia propusă de Betfair este GRATUITĂ! Nu trebuie decât să ai un cont pe site-ul casei de pariuri iar dacă nu ai dă click aici şi deschide unul chiar acum.

După aceea intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe "Joacă acum". Vei fi pus să accepţi Termenii şi Condiţiile promoţiei, după care se va deschide o pagină de forma acesteia:

Aici trebuie în primă fază să indici corect marcatorii celor 8 meciuri selectate. E simplu să alegi un marcator pentru un meci, dai click pe meciul respectiv şi se vor deschide opţiunile disponibile, care arată cam aşa:

În a doua fază va trebui să răspunzi la întrebarea de departajare, adică să scrii în minutul în care crezi că se va înscrie primul gol în partida Southampton - Hull. În final dă click pe "Confirmă înscrierea" pentru a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 250.000 RON.

Vei primi acum confirmarea că ai fost înscris la concurs şi-ţi va fi afişat un bilet cu toţi marcatorii selectaţi de tine pe care-i poţi juca cu 5 RON (de exemplu).

Ce mai trebuie să ştii despre acest concurs:

  • este complet gratuită participarea la el, singura condiţie fiind deţinerea unui cont Betfair
  • se pot modifica selecţiile până cel mult înaintea primului joc din rundă (în cazul acesta până sâmbătă la ora 17:00).
  • este permis un singur cont de persoană, conturile multiple vor fi închise.
  • dacă doi sau mai mulţi participanţi vor anticipa corect câte un marcator la fiecare din partidele propuse premiul Jackpot va fi împărţit în mod egal.

Premii

Există 3 situaţii în care poţi câştiga la acest concurs cu înscriere gratuită:

  • 250.000 RON în bani cash dacă toţi cei 8 marcatori sunt indicaţi corect; dacă 2 sau mai mulţi participanţi au acelaşi număr de predicţii corecte atunci premiul va fi câştigat de cel care a fost cel mai aproape de răspunsul corect la întrebarea de departajare.
  • 2.500 RON în bani cash dacă nu există câştigător cu 8 din 8 corecte, caz în care se va trece la căutarea câştigătorilor cu 7/8 sau dacă e cazul 6/8, 5/8 ş.a.m.d.
  • 25 RON bonus primit de primii 10 clasaţi în fiecare rundă.

Aceasta este a doua rundă de concurs. Săptămâna trecută a avut loc prima rundă, la care s-au câştigat premii cu 6 marcatori indicaţi corect.

Deschide cont acum la Betfair şi participă gratuit la concursul care îţi poate aduce 250.000 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi