Promoţia verii la pariuri: 5 bonusuri de câte 200 RON zilnic plus o excursie în Grecia!

summermadnessrombig.jpg

Zilnic între 15 iulie şi 15 august 2016 această casă de pariuri online oferă 5 bonusuri de 200 RON fiecare. Pentru a avea o şansă la un astfel de premiu n-ai de făcut mare lucru.

În fiecare zi în care depui minim 50 RON şi plasezi un pariu pre-meci cu o miză de cel puţin 25 RON (cota minimă 1.50) vei intra în extragerea acelei zile. Astfel se poate spune că ai 145 de şanse (28 de zile rămase x 5 premii pe zi) să obţii un bonus de 200 RON! Bine, este puţin cam forţat calculul deoarece mă gândesc că nu vei depune zilnic 50 RON!

Bonusul va fi acordat în termen de 48 de ore de la plasarea pariului. Acesta va trebui rulat de 5 ori înainte de a putea fi retras. Sunt luate în calcul la rulaj pariurile simple cu cotă de peste 1.80 şi pariurile multiple cu cota totală de peste 1.80 şi cota pentru fiecare selecţie de peste 1.20. Rulajul trebuie făcut în maxim 30 de zile de la acordarea bonusului, cu precizarea că pariurile live nu sunt luate în calcul, postură în care se află şi pariurile pe handicap asiatic.

La acest concurs există şi un mare premiu, acordat la final tot prin tragere la sorţi. Un participant va câştiga o excursie în Grecia la Mykonos. Excursia este pentru 2 persoane la un hotel de 4 stele.

Vrei să participi la această promoţie? Nu trebuie decât să dai click aici şi să deschizi un cont nou! În plus te aşteaptă şi bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri, până la maxim 1.000 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi