Promotia Triple Chance de la BetCafe Arena va mareste castigurile

betcafearena.jpg

Bet Cafe Arena va ofera acum sansa de a castiga mult mai mult de pe urma pariurilor sportive prin cadrul promotiei Triple Chance. Nu este nevoie sa fiti un parior profesionist si sa fiti capabil de a selecta doar pronsoticuri castigatoare, compania oferindu-va un bonus la castig si in cazul in care gresiti cateva din evenimentele pe care le-ati plasat pe bilet. Asadar, cu alte cuvinte, Bet Cafe Arena va premiaza si in cazul in care veti plasa pronosticuri gresite. E o sansa in plus de a castiga bani mai multi si de a va maximiza profiturile.

 

Detalii promoție

Promotia celor de la Bet Cafe poarta denumirea de Triple Chance si este disponibila pentru clientii sai inca din luna aprilie. Articolul nostru isi propune sa va detalieze aceasta promotie si sa va aduca la cunostinta toti termenii si conditiile acestei oferte.

Triple Chance ofera clientilor o sansa in plus la castig in cazul in care una sau mai mutle selectii sunt declarate pierdute de pe biletul plasat la aceasta casa de pariuri offline. Acest lucru se intampla indiferent de tipul de bilet pe care il plasati, fie ca este simplu sau combinat.

Descoperă cele mai bune bonusuri de bun venit la pariuri online: https://pariurix.com/agentii/top-bonus

triple-chance.png

 

Termenii si conditiile promotiei sunt:
  • Pe biletul de tip combinat trebuie sa existe minimum 11 selectii pentru a putea participa la aceasta promotie.
  • Una dintre selectii sau cel mult trei dintre ele trebuie sa fie declarate de Bet Cafe Arena ca fiind pierdute.
  • Va incadrati pentru a primi acest castig doar daca cotele evenimentelor pe care le-ati plasat pe bilet au o valoare minima de 1.35.
  • Nu aveti restrictii in ceea ce priveste tipul de pariu. Sunteti liber sa selectati orice tip de pariu doriti atat timp cat indepliniti restul conditiilor stipulate de Bet Cafe Arena.
  • Castigul oferit de aceasta promotie numita Triple chance reprezinta un procent din valoarea castigului eventual impartit la cota sau cotele selectiilor pierdute de pe bilet.
  • Puteti afla aceste procentaje daca accesati site-ul acestora unde veti gasi un tabel care va va lamuri cu siguranta.
  • Castigul se aplica la castigul maxim oferit de aceasta agentie de pariuri in valoare de 100 000 de lei sau la o cota totala maxima care sa nu depaseasca 100 000.
  • Selectiile ce sunt declarate nule, si sunt notate cu cota 1.00 trebuie sa stiti ca nu vor fi luate in considerare la numarul de selectii pierdute.

Care sunt concluziile?

Asadar, cunoscand toti termenii si conditiile necesare pentru a va incadra in participarea la aceasta promotie, noi va sugeram sa pariati eficient si responsabil deoarece numai asa veti avea sanse mari de castig si veti reusi sa aduceti un plus profiturilor dumneavoastra.

Tot ce aveti de facut este sa va creati si sa plasati un bilet cat mai repede cu putinta la agentia de pariuri sportive offline Bet Cafe Arena iar in cazul in care veti avea cateva selectii pierdute sa reusiti sa castigati o parte din bani si sa va recuperati anumite pierderi. Profitati cat mai repede de promotia Triple Chance iar tot ce va dorim este mult succes !

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!