Promotia Bonus Dublu la agentia de pariuri offline Public Bet

Ce reprezinta Bonusul Dublu la Public Bet?

Bonusul Dublu este una din cele avantajoase si cunoscute promotii oferite de Public Bet, o casa de pariuri offline foarte cunoscuta publicului larg din Romania, care frecventeaza agentiile de pariuri de cartier.

publicbet.jpg

Public Bet se numara printre agentiile de pariuri sportive din Romania care detine o multime de sedii, amplasate aproape la orice colt de strada al fiecarui cartier. Acesta probabil este si unul dintre cele mai intemeiate motive pentru care romanii depun foarte des pariuri la aceasta agentie.

Bonusul Dublu este un bonus de 100% oferit de catre Public Bet tuturor clientilor care reusesc sa plaseze un bilet castigator si care in acelasi timp doresc sa castige cat mai mult. Este bineinteles si o strategie de marketing a acestei agentii care doreste sa isi atraga  si mai multi clienti, dar datorita promotiei  atat de avantajoase va sfatuim sa profitati de ea cat de repede posibil deoarece inca nu se stie cat timp va mai fi disponibila.

Articolul de fata isi propune sa va aduca la cunostinta toti termenii si conditiile acestei promotii atat de profitabile si sa va detalieze cat de mult cu putinta toate aceste lucruri.

Care sunt conditiile si termenii acestei promotii numite Bonus Dublu?

  1. Biletul depus la Public Bet trebuie sa fie mai intai declarat castigator pentru a putea beneficia de aceasta promotie, conditie extrem de simpla pentru un parior cu ani de experienta si care nu are nici o problema intr-o astfel de situatie.
  2. Pe bilet trebuie sa existe minimum 20 de pronosticuri din orice domeniu sportiv, evenimente pe care le ageti dumneavoastra dintr-o gama extrem de vasta de oferte.
  3. Toate cele 20 de evenimente pronosticate trebuie sa fie castigatoare si corecte pentru a va incadra in obtinerea acestui bonus.
  4. Evenimentele carora le-a fost acordata cota 1.00 din anumite motive nu sunt luate in considerare asadar ganditi-va de doua ori inainte atunci cand doriti sa plasati un pronostic pe bilet.
  5. Miza minima a unui bilet este de 1.9 ron la care se adauga taxa de administrare de 5% pe care cu totii o cunoasteti.
  6. Cotele pronosticurilor de pe biletul depus la Public Bet trebuie sa aiba valoarea minima de 1.25, avantaj pe care nu il veti gasi la prea multe case de pariuri, mai ales offline.
  7. Biletele combinate NU se incadreaza in promotia oferita de Public Bet, lucru stipulat in regulament si de care trebuie sa tineti cont atunci cand depuneti un bilet.
  8. Puteti beneficia de acest bonus in toate zilele saptamanii, incat chiar si  in weekend, atunci cand aveti o multime de timp liber si o multime de evenimente sportive puteti analiza toata oferta agentiei pentru a cauta si a gasi minimum 20 de evenimente sportive pe care merita sa pariati.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi