Promoţia anului la PARIURI: premii de câte 50.000 lei în fiecare săptămână din următoarele 2 luni

În fiecare zi de luni te poţi număra printre cei 10 fericiţi câştigători a câte unui premiu în valoare de 5.000 RON. Ce trebuie să faci pentru a intra în această cursă şi ce casă de pariuri oferă asemenea premii afli doar citind în continuare acest articol.

Promoţia a început în această săptămână şi va ţine până la mijlocul lunii iunie. În fiecare zi de luni din această perioadă va avea loc câte o extragere în urma căreia 10 norocoşi vor primi fiecare câte 5.000 RON. Şi nu vorbim de bani bonus! Cei 5.000 RON sunt cash, adică dacă ai noroc şi câştigi vei putea retrage imediat banii din cont!

Obţii un bilet la extragere dacă plasezi la casa de pariuri care propune această promoţie pariuri cu mize minime de 50 RON pe cote de cel puţin 1.40 pe meciuri din NHL şi NBA. Cu cât plasezi mai multe pariuri eligibile, cu atât vei avea mai multe şanse să câştigi un premiu. Doar pariurile pe bani reali sunt luate în calcul.  

Poate te întrebi care este casa de pariuri care oferă asemenea promoţii. O descoperi dând CLICK AICI. În pagina care se va deschide după ce accesezi link-ul anterior va trebui să te înscrii la promoţie dând click pe butonul Optaţi. Dacă nu te înscrii la promoţie nu vei intra în tragerile la sorţi!

Cu o ofertă de pariere pe NBA şi NHL foarte vastă cu siguranţă vei găsi multe pariuri cu cote de cel puţin 1.40 pe care să pariezi minim 50 RON pentru a primi câte un bilet la tragerea la sorţi. Primeşti un tichet la tragerea la sorţi şi la pariurile simple cât şi la cele multiple pe meciuri de baschet din NBA şi de hochei pe gheaţă din NHL. Pariurile în sistem sau pariurile închise cu ajutorul funcţiei Cash Out nu vor fi luate în calcul pentru promoţie.

Cei 10 fericiţi câştigători săptămânali vor primi banii în cont în prima zi a săptămânii lână la ora 20:00.

Înscrie-te acum la promoţia cu premii de 50.000 RON pe săptămână!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi