Share

Proiectul Cota 2, ponturi Marius Cădar: am câștigat și mergem tot pe hochei

Cota 2

Adaugat de: Admin

09 Ian 2017 09:16 14,8k 2

Continuăm proiectul Cota 2, după ce și ieri alegerile noastre au fost de succes. Ultimele trei bilete de Cota 2 au fost câștigătoare, avem un bilanț de trei din patru de la începeerea acestui proiect, ceea ce înseamnă un profit generos, funcție și de miza voastră. Opțiunile de ieri au fost pe hochei, așa cum vor fi și cele pentru azi, ambele din Rusia MHL, pe care vi le prezetăm mai jos.

1. Rusia, MHL, Snezhnye Barsy - Reaktor
Gazdele au un singur succes acasă în ultimele 10 meciuri și, aflate pe locul 14, sunt lipsite de motivație. În schimb, Reaktor este pe locul 2 în Eastern Conference, la egalitate cu Sarmaty, motiv pentru care trebuie să câștige orice meci pentru a-și asigura o poziție privilegiată în play-off.

Ieri, Reaktor s-a impus cu 7-1 și, chiar dacă la nivelul juniorilor avem parte de fluctuații de formă, oaspeții sunt clar favoriți în această partidă.

2. Rusia, MHL, Tolpar - Avto 
O confruntare între două echipe care își doresc o poziție mai bună în ierarhia Eastern Conference din MHL și, implicit, cât mai multe meciuri decisve din play-off disputate pe propriul teren.

Tolpar, echipa satelit a celor de la Salavat Yulaev Ufa, din KHL, este pe locul 7, la egalitate de puncte, 73, cu adversarul de astăzi. Acasă a câștigat 10 dintre cele 21 de meciuri disputate în acest sezon, iar în jocurile contra celor de la Avto (formație afiliată echipei din Ekaterinburg din KHL) a avut rezultate mai degrabă contradictorii. Ieri s-a impus cu 4-3, iar acesta este al doilea succes consecutiv, însă vine după 6 partide în care, în timp regulamentar sau după prelungiri, pierduse. 

Logo Snezhnye Barsy
Logo Reaktor
Snezhnye Barsy
Reaktor
VS

Pont recomandat Snezhnye Barsy VS Reaktor

Reaktor a câștigat ultimele patru meciuri și, implicit, pe cele trei disputate în acest sezon, în care au fost mereu multe goluri (5-4, 3-2, 4-1, 7-1). Este de așteptat ca și astăzi să se impună în timp regulamentar, succesul fiind creditat cu 1.55, dar aș merge mai degrabă pe goluri, tocmai pentru că, așa cum spuneam, avem de-a face cu o competiție dedicată tinerilor jucători, iar la acest nivel prestațiile pot fluctua de la o zi la alta.

Pont pariuri: Over 4,5

Data: 09 Ian 2017 13:00

Miza: 9/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 13

92.9%

Nu 1

7.1%

Logo Tolpar
Logo Avto
Tolpar
Avto
VS

Pont recomandat Tolpar VS Avto

Ținând cont de echilibrul dintre cele două formații, dar și de faptul că ambele sunt motivate să învingă (sunt la 5 puncte de locul 3), mă aștept la un nou joc deschis, cu multe goluri. De altfel, media de reușite per partidă în cazul celor două formații este de 5.2, iar în meciurile directe am avut 7 din ultimele 10 meciuri cu peste 5 reușite în timp regulamentar, dar și 3/3 în meciurile oficiale din acest sezon.

Pont pariuri: Over 4,5

Data: 09 Ian 2017 15:30

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 10

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

33

Castigate:

24

Pierdute:

8

Anulate:

1

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0