Proiect lege: fără oferte de pariuri gratuite sau credite pentru clienții noi!

O nouă reglementare a autorităților australiene va limita activitatea operatorilor de pariuri online. Toate casele de pariuri, inclusiv Sportsbet, CrownBet, bet365, Ladbrokes și William Hill, nu vor mai putea oferi pariuri gratuite, credite sau alte produse financiare ca parte a ofertelor de înscriere pentru clienții noi.

Un summit recent al responsabililor jocurilor de noroc din Australia, prezidat de Ministrul Protecției Sociale - Alan Tudge, a ajuns la un acord chiar înainte de cel mai mare eveniment de pariere al anului, Spring Racing Carnival. (foto: racing.com)

Noile restricții vor intra în vigoare oficial în iunie 2018 ca parte a noilor măsuri de protecție în domeniul jocurilor de noroc online. Va fi lansată inclusiv o schemă de pre-angajare pentru pariurile online care va permite jucătorilor să stabilească limitele de depozit ”obligatorii” pentru o perioadă de 7 zile. Doar după acest termen limitele pot fi mărite. 

"Vrem să asigurăm existența unor protecții rezonabile și că clienții pot avea un control mai mare asupra cheltuielilor legate de jocurile de noroc”, a anunțat ministrul Alan Tudge, care consideră că aceste restricții reprezintă un pas important înainte în abordarea problemelor legate de pariurile pe cursele online (foto: mmoraw.com). Un "registru de auto-excludere" va fi implementat până în decembrie 2018, ceea ce va permite jucătorilor să se auto-excludă. 

Stephen Conroy, directorul executiv al Organizației jocurilor responsabile din Australia a salutat decizia miniștrilor de a dezvolta noul set de standarde.”Salutăm în special decizia care se referă la interzicerea promoțiilor pentru atragerea de noi clienți pe site-uri. Acest lucru va garanta faptul că australienii pot alege un operator preferat de pariere fără niciun stimulent financiar”, a spus Conroy.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi