Proiect de lege pentru interzicerea pokerului online! Jucătorii sunt disperați

În doar câteva săptămâni, PokerStars se va îndrepta spre orașul stațiune din Uruguay - Punta del Este pentru o serie de turnee live. Dar jucătorii uruguayeni de poker nu vor avea posibilitatea să participe la calificările online pentru acest turneu. Și asta din cauza Guvernului țării, care pregătește o lege de urgență pentrui interzicerea jocurilor de poker online! (foto: gamblingsites.org)

Proiectul de lege a fost introdus de partidul politic de guvernământ și face referire în mod expres la interzicerea mai multor jocuri de noroc online, printre care ruletă, sloturi video și alte forme de jocuri pe internet. Proiectul de lege a fost aprobat în această săptămână de Camera Deputaților cu majoritate de voturi. Proiectul include, de asemenea, dispoziții pentru organizarea de pariuri sportive legale doar când acestea se desfășoară pe un site care deține o licență locală. 

Până acum nu au fost făcute publice detalii cu privire la modul în care autoritățile intenționează să pună în aplicare legea. În prezent, există însă o dezbatere cu privire la taxele care vor trebui plătite după intrarea în vigoare a noilor directive. Legea va fi supusă acum votului Senatului, dar toată lumea se așteaptă ca ea să treacă și să devină funcțională din moment ce a trecut de Camera Deputaților.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX!

Este pentru a treia oară când parlamentarii uruguayeni și-au îndreptat atenția spre reglementarea jocurilor de noroc online din țară. Au mai încercat să facă asta în 2005 și 2013, atunci când, culmea, s-a intenționat legalizarea jocurile de noroc pe internet. 

În momentul de față, în Uruguay funcționează 16 cazinouri în 11 orașe diferite (foto: freeslotsnews.com). Competiția de care vorbeam la începutul articolului va fi organizată de PokerStars la ”Conrad Punta del Este Resort” (16-23 septembrie) și include evenimente cu buy-in de la 200 la 3.300 de dolari.

(sursa: cardschat.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!