Programul de loialitate la Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!


Articolul inițial

Full Tilt poker este o camera de poker online care a reusit sa atraga intr-un timp foarte scurt un numar impresionant de clienti prin furnizarea de servicii calitative, promotii atractive si bonusuri extraordinare. Full Tilt poker este un site de poker online care ofera servicii de poker online inca din anul 2004. Site-ul celor de la Full Tilt poker are o interfata foarte usor de utilizat datorita meniurilor si optiunilor bine organizate. In acest punct de vedere, putem spune ca site-ul celor de la Full Tilt poker este foarte bun.

Pentru a putea utiliza toate serviciile puse la dispozitie de Full Tilt poker, trebuie sa va deschideti un cont si sa efectuati o depunere. Trebuie sa va informam asupra faptului ca puteti incasa un bonus de pana la 600$ pentru prima depunere. Full Tilt poker va ofera posibilitatea de a va jucao gama larga de poker online printre care trebuie sa amintim de urmatoarele: Hold ‘Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Razz, Stud Hi, Stud Hi/Lo.

Turneele oferite de Full Tilt poker sunt foarte competitive si va ofera premii foarte mari. Cateva dintre turneele oferite de Full Tilt poker sunt urmatoarele: FTOPS XIII, Series 2009, Late Night Poker, Friday Night Fights, The Sunday Brawl, Bust-Out Bounties, Full Tilt Poker. Depunerile si retragerile pot fi procesate prin intermediul urmatoarelor modalitatilor de plata: eCheck, Visa, MasterCard, Neteller, Moneybookers, InstaDebit, ClickandBuy, cash transfer si Click2Pay.

Oricand aveti o problema sau nelamurire puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care va poate asista 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Programul de fidelitate de la Full Tilt Poker poarta denumirea de Edge Reward. In functie de numarul de puncte acumulate primiti diverse recompense. Sunt sase nivele VIP pe care le puteti atinge. Media zilnica a punctelor stranse in ultimele 30-100 de zile dau nivelul vostru VIP. In imaginea de mai jos va prezentam mai clar cum stau lucrurile.

Cei care ajung la nielul bronz primesc tichete la turnee zilnice, precum si la un turneu special programat duminica. Daca ajungeti la nivelul Silver deja premiile devin cash, in functie de numarul acumulat.

Silver - 1$ oferit la 100 FTP obtinute
Gold - 1.50 oferiti la 100 FTP obtinute
Platinium - 2$ oferiti la 100 FTP obtinute
Diamond - 2.50 oferiti la 100 FTP obtinute
Black Card - 2.50 oferiti la 100 FTP obtinute

De exemplu daca in ultimele 30 de zile aveti 4500 de puncte aveti o medie de 150 puncte / zi. Va aflati la nivelul Platinium si pentru cele 4.500 puncte veti primi 90$. Aceste recompense sunt platite odata pe saptamana. Daca ajungeti la nivelul Diamond punctele pot fi cheltuite in magazinul ''Diamond Edge Store''.  

Cei care ajung la ultimul nivel, Black Card, au optiunea de a schimba punctele direct in bani, la o rata de 200 puncte = 1$. Aceasta optiune se adauga la precedentele, pentru nivelurile inferioare.  In concluzie, Full Tilt poker este o camera de poker online foarte serioasa si prietenoasa, care va pune la dispozitie servicii de calitate si bonusuri foarte atractive. Acestea fiind spuse, nu mai ramane decat sa va deschideti un cont!

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi