Profită de pe urma pariurilor pe handicap la rugby. Aici afli cum poți face mai mulți bani din pariurile pe rugby!

Profită de pe urma pariurilor pe handicap la rugby. Aici afli cum poți face mai mulți bani din pariurile pe rugby utilizând handicapuri asiatice, dar și alte tipuri de pariuri. În încheiere vom vorbi un pic și despre tipsterii care dau pronosticuri din rugby, pentru a vedea dacă se merită să ne inspirăm sau nu din ponturile acestora.

Vrei să pariezi pe rugby? Aici găsești o ofertă bogată și bonusuri atractive!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Ce trebuie să înțelegi din start

  2. Pariurile pe handicapuri în rugby

  3. Pariuri pe primul marcator

  4. O alternativă la sistemul tău de pariere

 

1. CE TREBUIE SĂ ÎNȚELEGI DIN START

Pariurile pe rugby nu sunt foarte populare la noi în țară, dar chiar și așa sunt destule persoane care pariază pe acest sport, motiv pentru care am decis să ofer și acestora un articol. Înainte de a începe ar trebui spus că regulile la jocul de rugby pot diferi un pic de la competiție la competiție și nu sunt identice peste tot.

De exemplu sunt competiții unde se acordă un punct bonus echipei care reușește patru eseuri în același meci. Trebuie să ții cont de acest lucru atunci când pariezi pe meciuri de rugby. Pe de altă parte, dacă te pricepi bine la acest sport și-l urmărești de mulți ani, îți va fi mai ușor să pariezi pe rugby decât îi este unui iubitor de fotbal să parieze pe "sportul rege".
 

2. PARIURILE PE HANDICAPURI ÎN RUGBY

La rugby au loc mult mai multe jocuri dezechilibrate decât la fotbal, iar de aceea pentru mulți este ușor să ghicească numele echipei care va câștiga meciul. Problema este că și cotele sunt foarte mici, așa că nu rezolvi mare lucru dacă pariezi pe o victorie solistă a echipei favorite. De aceea, pariurile pe handicapuri asiatice ajung să fie foarte utile, pentru că astfel poți paria pe cote mai mari și poți găsi multe pariuri interesante și profitabile. Luând acest aspect în considerare, nu te va mira dacă îți voi spune că statistic cele mai multe pariuri pe rugby sunt plasate pe handicapuri.  
 

Folosește-te de forma actuală a echipei, dar și de istoria acesteia

În cazul pariurilor pe fotbal un parior profesionist va aștepta până aproape de mijlocul sezonului competițional înainte de a începe să utilizeze sistemul său de pariere. Acest lucru se întâmplă deoarece jocul unei echipe poate diferi mult de la sezon la sezon, mai ales dacă au avut loc transferuri și schimbări notabile în pauza competițională. Un parior experimentat nu va porni de la ideea că o echipă va juca mai bine doar pentru că a transferat jucători teoretic mai buni, ci va aștepta să vadă modul în care aceștia se adaptează și influențează jocul echipei. 

Aceasta nu este o problemă la fel de mare când vorbim de pariuri pe rugby. Echipele de rugby tind să fie mult mai constante și să aibă evoluții mult mai similare de la sezon la sezon. Asta se întâmplă și deoarece diferența de valoare dintre echipele implicate într-o anumită competiție este mai mare decât la fotbal. Echipele de rugby furnizează și mult mai puține surprize decât cele de fotbal, ceea ce înseamnă că este mai ușor să pariem pe ele.  Înseamnă și că este mai rentabil să pariem pe handicapuri asiatice, pentru că sunt șanse mai mari decât în alte sporturi ca o echipă superioară din punct de vedere valoric să se impună la scor.

 

Surprize mai rare în rugby

Evident că și la rugby apar surprize, dar ele sunt mai rare, chiar şi mai ușor de anticipat. Dacă urmărești constant evoluțiille unei anumite echipe îți vei putea face o idee despre stilul de joc al acesteia și-ți vei da seama în compania cărui de tip de adversari se simte mai bine sau mai puțin bine. Contează foarte mult și cine sunt antrenorii echipelor implicate. Din motive necunoscute, sunt antrenori care indiferent de echipa pe care o antrenează nu reușesc să învingă un anumit adversar. Această regulă funcționează și invers, astfel încât unii antrenori obțin mereu rezultate bune când au în fața același adversar. 

Evident că excepții vor apărea mereu și nu vei avea niciodată garanția că pariul tău va fi câștigător, dar acest lucru este valabil în orice sport. Ideea este că dacă îți faci bine temele și ești bine documentat poți pe termen lung să faci profit constant din pariurile pe rugby. CLICK AICI pentru a afla cum se analizează corect un meci în funcție de sport.3. PARIURI PE PRIMUL MARCATOR

La meciurile importante de rugby, ca și la cele de fotbal, poți paria pe primul marcator. Dacă te uiți la meciuri sau pe statistici vei afla că aripile reușesc cele mai multe eseuri. Depistează o aripă capabilă să marcheze și pariază pe aceasta, pentru că pariul tău va avea șanse reale de câștig iar cota ar trebui să fie decentă. 
 

Să înscrie oricând

Dacă vrei să plasezi un astfel de pariu atunci este recomandat să mizezi pe un atacant. De obicei cotele oferite sunt foarte bune raportate la șansa ca pariul să fie câștigător. Probabil în momentul de față îți pui următoarea întrebare: de ce să pariez că o aripă va deschide scorul și că un atacant va marca oricând? Statistic, aripile marchează mult mai des la început de meci, iar atacanții de regulă reușesc să puncteze mai degrabă pe final.  

 

4. O ALTERNATIVĂ LA SISTEMUL TĂU DE PARIERE

Dacă nu prea te pricepi la rugby, dar te încântă ideea că este mai ușor de pariat pe acest sport decât pe fotbal, atunci probabil că iei în considerare varianta de a te inspira din pronosticurile oferite de tipsteri. Acesta nu este un lucru rău, dar trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând nu se merită să cumperi ponturi, deoarece ele nu-ți garantează câștiguri sigure. Ar fi multe de discutat pe această temă, dar nu intru în detalii aici. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/ce-inseamna-paid-picks-sau-paid-tips.html.

Chiar dacă te inspiri din ponturi gratuite, întâi verifică să vezi cât de bun este tipsterul respectiv și dacă statisticile sale sunt reale. Mulți tipsteri obișnuiesc să-și "umfle" statisticile pentru a avea o imagine mai bună și a inspira mai multă încredere în fața pariorilor. Recomand să găsești mai mulți tipsteri de încredere, dar să nu copiezi exact toate recomandările acestora, ci mai degrabă să te axezi doar pe acele pariuri care sunt recomandate de majoritatea acestor tipsteri. Totuși, dacă chiar vrei să pariezi constant pe rugby, atunci probabil este mai bine să înveți singur cu ce se mănâncă acest sport.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!