Profită de o super promoție cu ocazia meciurilor naționalei!

Naționala de fotbal a României dispută două partide de verificare, cu reprezentativele Israelului (sâmbătă, 24 martie, la Netanya) și Suediei (marți, 27 martie, la Craiova). Indiferent de rezultatele acestor meciuri, tu câștigi datorită unei super promoții derulate de agenția de pariuri Fortuna, partener al Federației Române de Fotbal. Acest operator oferă trei pachete constând în bonusuri și Free Bets. Poți câștiga bani fiind alături de „tricolori” la începutul unui nou drum. Tot ce trebuie să faci este să accesezi linkurile speciale din articol. Hai România!

Pariază online pe meciurile naționalei României și profită de promoție!

Cum pot beneficia de promoție?

  • Loghează-te folosind ACEST LINK SPECIAL. Dă click de pe această pagină pe butonul ”Introdu Codul”. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
  • Introdu codul „NATIONALA”, împreună cu CNP-ul pentru a putea activa unul dintre pachetele pregătite special pentru suporterii Echipei Naționale. Poți folosi și un cod alternativ, dacă ai așa ceva (se găsește pe biletul de intrare de la meciurile echipei naționale, sau în cadrul reclamelor de la televizor).
  • Bucură-te de fotbal și de fondurile suplimentare oferite de casa de pariuri.


Trei situații, trei pachete, tu pe care îl alegi?

Operatorul oferă două pachete pentru pariorii online și unul pentru cei care joacă offline. Noi încurajăm pariurile online din mai multe motive pe care le-am prezentat AICI. Sunt trei situații:


1. Pachetul Chiricheș - FREEBET de 200RON pentru clienții deja existenți

Dacă ai cont pe eFortuna și ai făcut depuneri până în prezent, te califici pentru pachetul „Chiricheș” și ai un Free Bet de 200RON.

Concret: După ce introduci datele solicitate, plasezi 10 pariuri de minim 20RON fiecare (cota minimă 1,5), după următoarea oră fixă momentului înregistrării (de exemplu, dacă ai introdus datele la ora 14:40, poți plasa pariuri eligibile după ora ora 15:00). După ce îndeplinești această condiție vei primi FREEBET-ul de 200RON. Poți profita de promoție până la data de 11 aprilie, ora 23:59. Aplică acum!


2. Pachetul Andone - FREEBET de până la 200RON + pariu fără risc de 300RON

Dacă nu ai făcut nicio depunere pe eFortuna până în prezent, te califici pentru pachetul „Andone”, care este cel mai consistent: ai ca Free Bet dublul primei depuneri în limita a 200RON, plus un prim pariu fără risc în limita a 300 de lei.

Exemplu: Te înregistrezi pe platformă și depui 100RON. Primești automat un FreeBet în valoare de 200RON (2x100). Iar dacă primul tău pariu este pierzător (plasat din bani reali, nu cu FREEBET) primești înapoi suma mizată în limita a 300RON (detalii aici) Poți profita de promoție până la data de 11 aprilie, ora 23:59. Aplică acum!

Atenție: Free Bet-ul este valabil 7 zile din momentul acordării și nu este vizibil în cursul rulajului bonusului de bun venit, reprezentat de pariul fără risc. Miza Free Bet-ului nu este inclusă câștig, doar profitul mergând direct în balanța de bani reali.  Dacă nu știi ce este un freebet, CLICK AICI.

 

 3. Pachetul Stanciu - dublarea câștigurilor până la 200RON

Dacă joci offline, te califici doar pentru pachetul „Stanciu”, constând în dublarea câștigurilor, în limita a 200RON. Pariuri online vs pariuri offline - tu ce alegi?

Pariază online pe meciurile naționalei României și profită de promoție!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!