Profit uimitor făcut de o casă de pariuri online în ultimul an fiscal

Casele de pariuri online câştigă tot mai mult teren în faţa agenţiilor de cartier în ultimul timp şi au o cotă de popularitate foarte mare. Tot mai mulţi împătimiţi ai jocurilor de noroc aleg metoda de a paria din faţa computerului, aşa că această ascensiune va continua şi pe viitor.  

Betfair (deschide cont acum) tocmai a făcut public bilanţul contabil din ultimul an fiscal, pe care l-a numit “un an excelent din toate punctele de vedere", operatorul având creştere la toţi indicatorii "cheie" de performanţă economică. Astfel a înregistrat venituri corporative de 476 milioane lire sterline, cu 21% mai mult decât în anul anterior. În urma analizelor se pare că această creştere va continua deoarece operatorul duce o politică sănătoasă, în special pe teritoriul Marii Britanii.

betfairgl.png

Anul excelent este pus pe seama operaţiunilor de implementare a strategiilor de cross - selling, de la pariuri sportive la Igaming, operaţiuni încheiate cu succes în 2015. Totuşi operatorul a recunoscut că acest an a fost profitabil pentru majoritatea agenţiilor de pariuri, datorită creşterii activităţii clienţilor pe timpul unor competiţii precum Cupa Mondială 2014, Cheltenham Festival şi Grand Naţional Racings.

Anul încheiat a fost unul excelent pentru noi. Implementăm cu succes strategiile şi reuşim să facem profit pe pieţele importante. Investiţiile noastre dau rezultate, afacerile decurg cu repeziciune şi clienţii noştri au o mare dorinţă de câştig. Ne îmbunătăţim constant produsul şi acesta este motivul pentru care clienţii ni se alătură şi rămân fideli. Extinderea “Price Rush” la fiecare modul de pariuri şi “Cash Out” la cursele de cai ne-au ajutat enorm să ajungem la aceste performanţe financiare.
Betfair este bine poziționat pentru creștere în continuare şi aşteptăm cu nerăbdare rezultatele din 2016.Breon Corcoran, Director Executiv Betfair

Operatorul îşi continuă politica de marketing pe linia clienţilor noi şi a avut o creştere de 52% în ceea ce priveşte jucătorii activi şi o creştere de 65% în ceea ce priveşte numărul clienţilor noi din ultimul an. Trebuie spus că veniturile agenţiei ar fi crescut cu 50% în anul menţionat, dacă ar fi fost excluse taxele imense din Marea Britanie. În această regiune au fost însă iarăşi introduse noi taxe, dar şi în aceste condiţii se aşteaptă ca anul curent să fie destul de profitabil.

Din informaţiile avute Betfair este unul dintre site-urile de jocuri de noroc online care va aplica pentru licenţă şi în România. 

Click aici pentru a te înregistra la cel mai bun site de betting exchange din lume!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi