Profit dublu astăzi la pariurile câştigate pe meciul Watford - Chelsea!

Astăzi, 3 februarie 2016, sunt programate ultimele două partide din cadrul etapei cu numărul 24 din Anglia Premier League. Cu această ocazie, agenţia de pariuri sportive Betfair.com (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) oferă clienţilor o promoţie interesantă.

promotie-betfair.JPG

Tot ce trebuie să faci este sa plasezi un pariu pe scorul corect al meciului Watford - Chelsea, înainte de începerea acestor partide (până la ora 19:45). Profitul obţinut va fi dublat dacă rezultatul la pauză va fi egal. Pot fi pariaţi maxim €10 pentru a beneficia la maxim de ofertă. Pariurile plasate de pe urma unor free bet-uri şi pariurile închise nu se califică pentru promoţie. Creditarea bonusului se va face la aproximativ 12 ore de la încheierea partidei.

Ambele echipe au mai mult de jumătate din partide în care la pauză scorul a fost egal, aşa că n-ar fi de mirare dacă s-ar repeta istoria meciului tur, când la pauză tabela de pe Stamford Bridge arăta rezultatul de 1:1. Crezi că se poate repeta istoria meciului tur? Pariază 10 euro pe scorul 2:2 şi dacă disputa se va încheia cu acest rezultat iar la pauză va fi egal în loc de 170 de euro vei câştiga 330 de euro.

Pariază acum pe scorul corect al meciului Watford - Chelsea!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!