Profit mai mare în fiecare zi de Miami Open

Roger Federer, Novak Djokovic sau Juan Martin Del Potro se numără printre tenismenii de top care participă la Turneul de Master Series Miami Open. Este o competiție atractivă pentru pariori, iar casa de pariuri online Unibet o face și mai interesantă printr-o promoție care îți suplimentează zilnic profitul cu pentru pariurile pe vedetele tenisului masculin. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol.

Pariază acum pe meciurile Miami Open și ai profit crescut zilnic

În ce constă concret promoția?

Prin intermediul acestei oferte poți beneficia de un profit mărit la pariurile plasate pe turneul de la Miami. Dacă accesezi ”Contul meu” – ”Bonusuri” – ”Pariurile mele gratuite / suplimentări ale profitului” vei vedea că până pe data de 22.03.2018, ora 00:59, pariorii care plasează un pariu live de o cotă de minim 1.40 vor beneficia de o creștere a profitului cu 20% pentru o miză de maxim 300RON. Asta înseamnă că dacă de exemplu plasezi un pariu de 300RON pe o cotă de 2.00 și îl câștigi, în loc de 600RON vei lua 660RON. Banii suplimentari nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj! Iar dacă verifici secțiunea ”Bonusuri” după data de 22 martie, vei descoperi și alte creșteri pe Miami Open.

Cum pot beneficia de profitul suplimentar?

  • Loghează-te în contul tău pe Unibet. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
  • Pariază pe meciurile de la ATP Miami Open.
  • Încasează mai mulți bani zilnic în funcție de sporul oferit în acel moment. Momentan acesta este de 20% până pe 22 martie, dar promoția se desfășoară până la finalul turneului
     

Ce trebuie să mai știu?

  • Biletele pentru creşterea profitului vor fi disponibile în conturile jucătorilor cel târziu pe 21 martie, la ora 11:00.
  • Creşterea profitulu va fi vizibilă pe biletul tău de pariu numai după ce alegi un pariu la ATP Miami Open.
  • Fiecare selecţie de pe biletul dvs. de pariu trebuie să fie la o cotă de 1.40 sau mai mare.
  • Plata bonus maximă în fiecare săptămână este limitată la 10.000 RON per jucător.
  • Biletul de creştere a profitului poate fi utilizat doar cu solduri în bani reali.

Pariază acum pe meciurile Miami Open și ai profit crescut zilnic

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!