Profit boost de 200% pe Chelsea vs Liverpool, CASH, fără rulaj!

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, ne așteaptă multe meciuri tari în campionatele de top ale Europei, iar unul din capetele de afiș este derby-ul dintre Chelsea și Liverpool (ora 19:30, Eurosport 1). Această casă de pariuri online vine cu o super ofertă pentru clienții noi prin care oferă un boost al profitului de 200% (deci vei beneficia de un profit de 3 ori mai mare decât cel normal) la primul pariu plasat pe Chelsea vs Liverpool! Banii sunt creditați CASH, fără rulaj! Mai mult decât atât, primești la deschiderea contului și un FREEBET de 50RON pe care îl poți utiliza pe orice dorești (fără a fi necesară o depunere)! Oferta este destinată doar clienților noi care își deschid cont acum prin link-urile speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe Chelsea vs Liverpool cu un boost profit de 200%, CASH!

 

Cum beneficiez de profit boost de 200% la Chelsea vs Liverpool?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol.
 2. Plasează un prim pariu pe meciul Chelsea vs Liverpool de sâmbătă 29 septembrie, ora 19:30. Poți paria pe orice opțiune dorești, și pe orice cotă. Miza maximă admisă este de 50RON. Profit boostul va fi menționat pe biletul de pariuri.
 3. Dacă pariul este câștigător vei primi pe lângă câștigurile obișnuite și un profit boost de 200% (adică profitul tău va fi de 3 ori mai mare decât cel normal).
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300RON și nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând dorești.

Exemplu: Plasezi un prim pariu de cotă 3.00 pe o miză de 50RON. Dacă pariul este câștigător, atunci pe lângă câștigul obișnuit de 150RON (50 X 3) vei mai primi în plus dublul profitului (adică dublul diferenței dintre câștigul total și miză), în acest caz : (150 – 50) X 2 = 200RON. Deci în acest caz iei în total 350RON CASH, bani ce pot fi retrași oricând.

 

Beneficiază de Profit Boost + 50RON FREEBET

Agenția recomandată oferă la deschiderea contului și un FREEBET de 50RON (fără a fi necesară o depunere). Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre. Vei putea alege din cadrul biletului virtual de pariuri ce ofertă alegi să folosești prima (FREEBET-ul sau profit boost). Singurul lucru care nu este permis – să utilizezi ambele oferte la același pariu; ele trebuiesc utilizate pe  pariuri distincte.

 

Termeni și condiții profit boost 200% Chelsea vs Liverpool

 • Oferta Profit Boost este valabilă pentru primul pariu plasat cu bani reali pe meciul Chelsea vs Liverpool de sâmbătă 29 septembrie, ora 19:30.
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 50RON la deschiderea contului, dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază pe Chelsea vs Liverpool cu un boost profit de 200%, CASH!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!