Prodan, decorat postmortem cu cea mai înaltă distincţie din Armata Română

Fostul mare fundaş al echipei naţionale, Daniel Prodan a primit postmortem ”Emblema de Onoare a Armatei României”, cea mai înaltă distincție din armata noastră. Ministrul Mihnea Motoc a făcut anunţul pe pagina sa de facebook. 

În semn de îndreptăţită apreciere pentru rezultatele obţinute în carieră să sportivă în cadrul clubului militar, dar şi pentru a onora performanţele de excepţie înregistrate ca titular al reprezentativei României la Campionatele Mondial şi European de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei române, am conferit, astăzi, postmortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei Române, cu însemn de pace. Îmi exprim speranţa că vestea va aduce şi alinare familiei îndoliate,

---a scris Ministrul Apărării, Mihnea Motoc 

Moartea fulgerătoare a lui Daniel Prodan l-a şocat pe antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone. Cei doi au fost colegi la Atletico în a doua parte a sezonului 1996-1997. 

Simt durere...A fost o situaţie neaşteptată. Sunt cu gândul la el şi la familia lui. A fost întotdeauna un om și un coleg foarte bun,

---a spus Simeone

Daniel Prodan a decedat miercuri seară, la doar 44 de ani, din cauza unui infarct, iar pentru Atletico Madrid a jucat din 1997 până la mijlocul lui 1998, după care a plecat la Glasgow Rangers.

Înaintea derby-ului Madridului din această seară, dintre dintre Atletico și Real, se va ține un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan. Un moment de reculegere se va ţine şi la toate meciurile jucate în acest week-end în campionatul României. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi