Probleme reale pentru Gareth Bale. Starul Realului, vânat de traficanţii de droguri!

Galacticii de la Real Madrid nu au reuşit decât un 2-2 pe terenul lui Las Palmas în etapa a 6-a din Primera. Titular, Gareth Bale nu s-a lipit de gol. Galezul a avut probleme şi la hotel, unde a fost păzit de poliţie. Autorităţile spaniole au intrat în alertă după ce au primit informaţii de la poliţia din Ţara Galilor că starul Realului şi familia sa ar fi în mare pericol!

Potrivit englezilor de la "The Sun",familia lui Bale a fost "vânată" de o bandă de traficanţi de droguri în ultima săptămână. Toată nebunia a început după dispariţia modelului Epiphani Dring, verişoara soţiei lui Gareth Bale. Aceasta ar fi fugit cu un pachet cu droguri, ceasuri şi alte bunuri, în valoare de 1,3 milioane de euro. Bunurile ar fi aparţinut unei bande de traficanţi de stupefiante, care vor acum să se răzbune. Aceştia au incendiat deja case şi maşini aflate în proprietatea părinţilor soţiei fotbalistului, Emma Rhys-Jones, dar şi a verişoarei acesteia. 

Fanii Realului au luat cu asalt hotelul în care au fost cazaţi jucătorii lui Zidane, dar nu au reuşit să smulgă niciun autograf. Pe culoare, dar şi în faţa camerei lui Bale au fost postaţi agenţi de pază. Un turist şi soţia acestuia abia au fost lăsaţi să treacă."Trei poliţişti ne-au oprit şi ne-au legitimat. Abia după ce şi-au dat seama că locuim şi noi acolo ne-au lăsat să intrăm în cameră", au povestit aceştia.

Presa din Anglia mai scrie că Bale este aproape de despărţirea de Real! Nemulţumit că Zinedine Zidane nu prea îi mai acordă atenţie, galezul e hotărât să plece. În momentul în care a fost transferat de la Tottenham, Bale a primit asigurări că va fi tratat la fel ca şi Cristiano Ronaldo. Galezul, care mai are contract cu Real până în 2019, este dorit cu insistenţă de Jose Mourinho la Manchester United, care vrea să-l cumpere definitiv în această iarnă.

În 2013, când s-a transferat la Real Madrid, Gareth Bale a devenit cel mai scump jucător din lume. 91 de milioane de euro au plătit madrilenii atunci pentru starul galez. Între timp, Bale a căzut pe locul doi. Pogba conduce acum în topul celor mai scumpi jucători din lume. 105 milioane de euro au plătit şefii lui United pentru "repatrierea" lui Pogba, plătit cu 345 de euro pe săptămână pe "Old Trafford"! Francezul a mai fost în curtea lui United în sezonul 2011-2012, dar acesta nu s-a înţeles cu Sir Alex Ferguson şi a plecat. "Mai bine mă angajez într-o benzinărie decât să mă întorc la United", a spus Pogba în momentul în care a semnat cu Juventus. 

 

Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi