Probleme pentru Rooney: starul englez nu mai e dorit pe "Old Trafford". Mourinho: "E un fotbalist minunat!"

Revoluţie la Manchester United! Şefii echipei au anunţat că nu-i vor prelungi contractul starului Wayne Rooney în următoarele 18 luni. Rooney a semnat cu United până în 2019 şi peste 18 luni intră în ultimul an de contract. În plus, şefii lui United i-au transmis lui Rooney că trebuie să dovedească faptul că merită cei 346 de mii de euro - atât cât primeşte săptămânal pe "Old Trafford"! Aceştia sunt hotărâţi să umble la salariul lui Rooney, dacă atacantul nu-l va convinge pe Jose Mourinho în următoarea perioadă. "The Special One" i-a luat apărarea jucătorului său.

Wayne a fost şi va fi un fotbalist minunat pentru acest club. A demonstrat asta în ultimii 12 ani. A câștigat practic tot ce se putea câştiga, inclusiv cinci titluri în PremierLeague și un trofeu în Champions League. Şi sunt convins că el va oferi în continuare multe momente memorabile pentru United!,

---a spus Jose Mourinho

Vestea nu i-a căzut prea bine lui Rooney, care la începutul anului declara că vrea să îşi încheie cariera la United. În actualele condiţii, lui Rooney nu-i rămâne de făcut decât să spere că şefii echipei vor reveni la sentimente mai bune. Starul englez, care în octombrie va împlini 31 de ani, mai are şi varianta unui transfer peste Ocean - americanii îl aşteaptă cu braţele deschise de multă vreme. 

Pentru Rooney nu este totul pierdut, însă. "The Sun" scrie că şefii lui United nu au încheiat definitiv "afacerea" şi că e foarte posibil ca peste 18 luni să-i ofere prelungirea contractului, dar cu condiţia ca până atunci să-i demonstreze lui Mourinho că a rămas jucătorul care poate face diferenţa la orice meci.

Wayne Rooney a venit pe "Old Trafford" în 2004, atunci când a fost transferat de la Everton. De atunci, a fost om de bază la United, dar şi în naţionala Angliei, pentru care a marcat peste 50 de goluri în 115 partide. Rooney a fost o veritabilă "maşină de goluri" pentru Manchester United - în 368 de meciuri a marcat 178 de goluri! Aproape 29 de milioane de euro a plătit United pentru el lui Everton în 2004.

 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi