Probleme pentru Joe Hart. Man City l-a transferat pe portarul de 33 de ani al Barcelonei, Claudio Bravo!

Pep Guardiola vrea sânge proaspăt în echipă, dar are nevoie şi de oameni cu experienţă. Altfel nu se explică de ce Guardiola a ales să transfere un jucător de 33 de ani. E vorba de portarul Claudio Bravo. Lui Pep nu i-a fost prea greu să-l aducă în Anglia - Bravo vine de la Barcelona, echipă la care Guardiola a scris istorie şi ca jucător, dar mai ales ca antrenor. Catalanii au fost de acord cu oferta de aproape 25 de milioane de euro a englezilor, iar mutarea se va face foarte repede. 

Guardiola e convins că va trece de Steaua în play off-ul Champions League - le-a transmis şefilor lui United să încheie cât mai repede negocierile, pentru că are nevoie de Bravo în grupe, iar acesta mai poate fi trecut pe liste doar până pe 24 august. Claudio Bravo a ajuns la Barcelona în 2014, când a fost transferat de la Real Sociedad pentru 12 milioane de euro. În cele două sezoane petrecute pe Camp Nou, Bravo a apărat în 73 de meciuri şi a primit 42 de goluri.

Sosirea lui Claudio Bravo la Manchester City îi va grăbi plecarea lui Joe Hart. Presa din Anglia scrie că portarul titular al naţionalei Angliei, a cărui cotă a scăzut mult după prestaţiile de la Euro 2016, va fi împrumutat la Everton. La primul meci oficial din acest sezon, împotriva lui Sunderland, Joe Hart a fost lăsat pe bancă de Guardiola, care l-a trimis în poartă pe argentinianul Willy Caballero.

 Foto: 

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1616937/manchester-city-transfer-news-barcelona-accept-21-7m-offer-for-claudio-bravo-plunging-joe-harts-future-into-doubt/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi