Probleme pentru Ionuţ Negoiţă. Hotelul RIN, percheziţionat de poliţişti!

Contestat de către fanii lui Dinamo, care l-au acuzat că a distrus echipa, Ionuţ Negoiţă a fost "călcat" şi de poliţie! Aceştia au luat la percheziţionat Hotelul RIN, deţinut în co-proprietate de şeful lui Dinamo cu fratele acestuia, Robert Negoiţă - primarul Sectorului 3. 

Cei doi sunt sunt suspectaţi într-un caz de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la 5 milioane de euro. 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti împreună cu poliţişti din cadrul IGPR – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, în cursul zilei de astăzi, în baza autorizaţiei emisă de Tribunalul Bucureşti, percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societăţi comerciale, în vederea ridicării de documente financiar - contabile şi înscrisuri necesare soluţionării unei cauze penale în care sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2007 – 2016, societăţile comerciale implicate, având ca obiect de activitate construcţii de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri, nu ar fi declarat la organele fiscale sumele datorate cu titlu de TVA, aferente imobilelor vândute, fapt care a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de aprox. 5 milioane de euro.

În cauza înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penale începută in rem.

Precizăm că faza de urmărire penală este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie,

---se arată în comunitcatul Ministerului Public, citat de Digi24.ro

DNA a dispus începerea urmăririi penale faţă de Robert Negoiţă în primăvara acestui an, cu privire la comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală în formă continuată. Fratele şefului de la Dinamo era, la data faptelor, administrator al unor societăți comerciale. 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi